StacjeFood Network22.06.2023 Food Network - Program TV na 22.06.2023 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 22.06 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Król mięsa Magazyn kulinarny Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina. 00:30Powtórka Włoski kęs Odcinek 13 Magazyn kulinarny Tym razem destynacją Travel Channel będą różne regiony Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami. W programie "Włoski kęs" zobaczycie zapierające dech w piersiach miejsca i poznacie wyjątkowych szefów kuchni, którzy zabiorą Was w podróż po tym różnorodnym półwyspie. 01:15Powtórka Wielki wyścig foodtrucków Real tv Co tydzień Tyler Florence daje właścicielom foodtrucków ograniczony budżet na zakupy, gotowanie i opracowywanie strategii. Drużyny, które sprzedadzą najwięcej dań, przechodzą do następnej rundy. Główna nagroda wynosi 50 000 dolarów. 02:20 Posiekani Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. 03:20 Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 04:15 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 05:35 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 05:50Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:25Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:55Powtórka Z chlebem i oliwą Odcinek 3 Magazyn kulinarny Enrica Della Martira, była konkurentka i finalistka Masterchef, zdradza swoje kuchenne sekrety, dziś w menu tradycyjne potrawy toskańsku: tradycyjny chleb toskański, krem z pomidorów i królik po myśliwsku. 07:30Powtórka Z chlebem i oliwą Odcinek 4 Magazyn kulinarny Enrica Della Martira, była konkurentka i finalistka Masterchef, zdradza swoje kuchenne sekrety, dziś w menu chleb żytni, kurczak curry z jogurtem oraz fasolka szparagowa z zasmażką z sardeli i orzeszków piniowych. 08:10Powtórka Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 08:50 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 10:20 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 8 Magazyn kulinarny Portobello, czyli brązowe pieczarki, to cel kolejnej wyprawy Mikołaja. W kuchni kaszubskiej królują ryby. Mikołaj sprawdza, jaki jest najlepszy przepis na śledzia po kaszubsku. Ponadto próbuje tradycyjnych gruzińskich przysmaków. 10:50Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 16 Magazyn kulinarny Mikołaj sprawdza, jak uprawia się boczniaki i jak smakują w tarcie z cykorią i serem pleśniowym. Widzowie dowiedzą się, czy dobry biszkopt wystarczy, by stworzyć dobry tort, w którym daniu rukola rządzi i czy miód to dobry dodatek do pizzy. 11:20Powtórka Patenciary Odcinek 3 Magazyn kulinarny Daria zdradza swoje triki na szybkie, pyszne i niebanalne śniadania. Dzieli się przepisami na francuskie ciasteczka cynamonowe z jeżynami i podpłomyki wypełnione chrupiącym boczkiem i salsą z kolorowych pomidorów. 11:55Powtórka Patenciary Odcinek 3 Magazyn kulinarny Daria zdradza swoje triki na szybkie, pyszne i niebanalne śniadania. Dzieli się przepisami na francuskie ciasteczka cynamonowe z jeżynami i podpłomyki wypełnione chrupiącym boczkiem i salsą z kolorowych pomidorów. 12:30Powtórka MasterChef Junior Show W finałowym odcinku programu pojawią się wszyscy uczestnicy tej edycji, by wspólnie z jurorami i gośćmi specjalnymi wziąć udział w konkurencji drużynowej. Następnie dojdzie do ostatecznego pojedynku. 13:00Powtórka Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:35 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:35 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 16:20Powtórka Makaron, ogród i fantazja Odcinek 4 Magazyn kulinarny Podczas gotowania Enrica korzysta z różnych składników zebranych bezpośrednio z jej ogrodu, które są bohaterami dań dnia. Na początku przygotuje świeży makaron, następnie sos, a na końcu przystawkę lub dodatek do połączenia z makaronem. 16:50 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 17:30Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 18:05Powtórka Kuchnia dla odważnych Odcinek 3 Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 18:40Powtórka Apetyt na miłość Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 19:10 Nowocześnie, szybko i pysznie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Csaba dalla Zorza uczy, jak przyrządzać smaczne, ale też łatwe, zdrowe, tanie i szybkie dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. 20:45Powtórka Zawodowcy od grilla Serial dokumentalny 21:20 Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 22:25 Soczysta kuchnia Tylera Odcinek 1 Magazyn kulinarny Tyler Florence podpowiada, jak przygotować soczyste mięso, wydobyć głębię smaku z wołowiny, zrobić rozpływającą się w ustach pieczeń. Udowadnia, że nie jest to trudne. 22:55 Sztuka mięsa Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tym razem w menu Tomka pojawi się prosty i smaczny makaron z piersią kurczaka, malinowymi pomidorami i pikantną kiełbasą chorizo. Gospodarz pokazuje, jak zrobić duszonego kurczaka z morelami, rodzynkami, warzywami i kaszą bulgur. 23:25Powtórka Przepisy prosto z serca Odcinek 20 Magazyn kulinarny W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół przedstawia widzom trzy przepisy na potrawy, które dzięki doskonałej współpracy zawsze się udają. 23:55 ● Trwa