StacjeFood Network08.12.2023 Food Network - Program TV na 08.12.2023 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 08.12 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Domowa kuchnia Valerie Magazyn kulinarny Aktorka Valerie Bertinelli lubi przyrządzać smaczne potrawy. Podaje łatwe do przyrządzenia posiłki, czerpiąc inspirację z rodzinnych przepisów, które przechodziły z pokolenia na pokolenie. 00:30Powtórka Jedzenie w trasie Odcinek 3 Sezon 1 Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 01:00Powtórka Świąteczne przepisy Giady Magazyn kulinarny Giada de Laurentiis pokazuje, jak urządzić świąteczne przyjęcie bez stresu. Przeprowadza widzów przez proces krok po kroku - od planowania menu do wyboru dekoracji i muzyki. 02:05Powtórka Mistrzostwa w świątecznych wypiekach Real tv Uczestnicy konkursu demonstrują swoje umiejętności, przywołując tradycyjne świąteczne smaki. Zawodnicy, którzy przejdą do kolejnego etapu, będą musieli przyrządzić nowe wersje tradycyjnych dań. 02:40Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 03:40Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 04:15Powtórka Na tropie składników Odcinek 8 Magazyn kulinarny Autorzy dołączą do gospodarza Alfonso Ribeiro aby delektować się smakiem pysznych przysmaków, od przepysznej bawarskiej tarty jabłkowej Eli po klasyczną, niewielką Mary Jane Necco. 04:50 Pyszne 25 Magazyn kulinarny W programie m. in: jak przygotować domową zupkę chińską, przepis na polędwiczkę wieprzową zapiekaną w kruchym cieście francuskim, a także chrupiące, karmelizowane marchewki z rodzynkami. 05:20 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:00Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:35Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 07:05Powtórka Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 07:40 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 08:20Powtórka Mistrzostwa w świątecznych wypiekach Real tv Uczestnicy konkursu demonstrują swoje umiejętności, przywołując tradycyjne świąteczne smaki. Zawodnicy, którzy przejdą do kolejnego etapu, będą musieli przyrządzić nowe wersje tradycyjnych dań. 08:50 Świąteczne przepisy Giady Magazyn kulinarny Giada de Laurentiis pokazuje, jak urządzić świąteczne przyjęcie bez stresu. Przeprowadza widzów przez proces krok po kroku - od planowania menu do wyboru dekoracji i muzyki. 09:50 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 10:25 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 11:00 Jedzenie w trasie Odcinek 4 Sezon 1 Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 11:50 Apetyt na miłość Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 12:55 Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 13:55 Ugotowani Odcinek 7 Reality show Każdy z uczestników przygotowuje dla rywali wykwitną kolację złożoną z przystawki, dania głównego i deseru. Efekty kulinarnych poczynań zostaną poddane ocenie konkurentów. 14:35 Rozdrażnić tytanów Real tv Bobby Flay mierzy się z trojgiem gigantów kulinarnej sceny. Widzowie przekonają się komu przypadnie nagroda 200 tysięcy dolarów. 15:35Powtórka Akcja: Restauracja! Real tv Robert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom. 16:35 Cukiernicy u Świętego Mikołaja Odcinek 3 Serial dokumentalny Casey Webb rzuca wyzwanie trzem zespołom mistrzów cukierników świątecznych i ich rzeźbiarzy z lodu, aby zaprezentowali nową stronę Pani Mikołajowej w nie z tego świata projektach i ekspozycjach ciast. 17:35Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 5 Magazyn kulinarny Tym razem Tomek przygotuje roladki z indyka, które nafaszeruje mielonym mięsem i szpinakiem. Pokaże także jak zrobić indycze klopsy w sosie śmietanowo-pomidorowym z purée z karmelizowanego pasternaku. 18:35Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 7 Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek odwiedza dobrego znajomego Ryszarda Tomaszewskiego oraz szefa kuchni Wojciecha Harapkiewicza, którzy o dziczyźnie wiedzą wszystko. Razem z Wojtkiem zrobią pasztet. 19:10Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 4 Magazyn kulinarny Robert Makłowicz trafia do producenta kozich serów oraz na pastwisko półdzikich krów mięsnej rasy Hereford. Do menu odcinka włącza dania z wołowiny: zraz z salsą z kiszonek, policzki w czerwonym winie i antrykot. 20:15Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 5 Magazyn kulinarny Połoniny, wzgórza, rozległe widoki, dzika natura, węglarze, ruiny cerkwi i wsi, w których kiedyś żyli Bojkowie i Łemkowie. Takie Bieszczady odnajduje Robert Makłowicz w drugiej dekadzie XXI wieku. 20:45Powtórka Świąteczny turniej pierników Real tv Trzy drużyny piekarzy budują gigantyczne, tematyczne piernikowe dzieła. Sędziowie zdecydują, która drużyna wygra główną nagrodę w wysokości 10 000 dolarów. 21:20 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 22:25 MądrzeJEMY z Katarzyną Bosacką Odcinek 6 Magazyn W tym odcinku widzowie dowiedzą się, jak przebiega proces kontroli jakości żywności na poszczególnych etapach produkcji. Prowadząca wyjaśni także, które certyfikaty gwarantują wysoką jakość produktów. 22:55 Rozdrażnić tytanów Real tv Bobby Flay mierzy się z trojgiem gigantów kulinarnej sceny. Widzowie przekonają się komu przypadnie nagroda 200 tysięcy dolarów. 23:30Powtórka ● Trwa