StacjeFood Network16.03.2024 Food Network - Program TV na 16.03.2024 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 16.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 00:00Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 00:35Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 01:10Powtórka Wiem, co jem na diecie Odcinek 12 Magazyn poradnikowy Katarzyna Bosacka radzi, jak skutecznie stracić kilogramy i trwale zmienić złe nawyki żywieniowe. Weźmie pod lupę modne diety i produkty dietetyczne. Rozprawi się z mitami na temat odchudzania. 01:45 Przyślij przepis Magazyn kulinarny W tym odcinku autorzy wracają do bohaterów z drugiego sezonu programu, żeby poznać ich przepisy na specjalne okazje. Będzie coś dla mięsożerców, ale też dla miłośników lekkiej warzywnej kuchni. 02:20Powtórka Przyślij przepis Magazyn kulinarny W tym odcinku autorzy wracają do bohaterów z drugiego sezonu programu, żeby poznać ich przepisy na specjalne okazje. Będzie coś dla mięsożerców, ale też dla miłośników lekkiej warzywnej kuchni. 02:55Powtórka Apetyt na miłość Odcinek 8 Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 03:25Powtórka Tradycyjne smaki Palermo Magazyn kulinarny Giusina Battaglia powraca z wieloma nowymi i ekscytującymi przepisami. Pokazuje widzom, jak przyrządzić typowe sycylijskie potrawy z lokalnych i tradycyjnych składników. 04:15Powtórka W życiu nie jadłeś nic lepszego Magazyn kulinarny Szefowie kuchni przedstawiają swoje ulubione dania, które według nich zasługują na miano najlepszych na świecie. Niektóre z nich wymagają wielogodzinnej pracy, inne są proste w przygotowaniu. 04:45 Patenciary Odcinek 8 Magazyn kulinarny Daria z dziewczynkami zaproponują przepisy na dania pełne nie tylko smaków ale też kolorów.. Daria przygotuje warzywne francuskie danie ratatouille, które zaserwuje w prawdziwie bajkowej formie. 06:00Powtórka Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 06:35 Przyślij przepis Odcinek 5 Magazyn kulinarny Dominika zaprasza znajomych na ognisko. Na świeżym powietrzu zagniata ciasto drożdżowe, formując bułeczki, które upiecze nad ogniem. Robi także szaszłyki z ziemniaków, boczku, buraka i cebuli. 07:10Powtórka Przyślij przepis Magazyn kulinarny W tym odcinku autorzy wracają do bohaterów z drugiego sezonu programu, żeby poznać ich przepisy na specjalne okazje. Będzie coś dla mięsożerców, ale też dla miłośników lekkiej warzywnej kuchni. 07:45Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 08:20Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 09:05Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 09:50Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 10:25 Włoska kuchnia Benedetty Magazyn kulinarny Dziś wszystkie przepisy są bezmięsne - idealne dla wegetarian i nie tylko. Na początek pęczotto z czerwoną cykorią i kozim serem. Następnie biszkopt z jagodami. Trzecie danie musicie odgadnąć sami na podstawie składników. 11:45 Włoska kuchnia Benedetty Magazyn kulinarny Dziś wszystkie przepisy są bezmięsne - idealne dla wegetarian i nie tylko. Na początek pęczotto z czerwoną cykorią i kozim serem. Następnie biszkopt z jagodami. Trzecie danie musicie odgadnąć sami na podstawie składników. 12:20 Włoska kuchnia Benedetty Magazyn kulinarny Dziś wszystkie przepisy są bezmięsne - idealne dla wegetarian i nie tylko. Na początek pęczotto z czerwoną cykorią i kozim serem. Następnie biszkopt z jagodami. Trzecie danie musicie odgadnąć sami na podstawie składników. 12:55 Włoska kuchnia Benedetty Magazyn kulinarny Dziś wszystkie przepisy są bezmięsne - idealne dla wegetarian i nie tylko. Na początek pęczotto z czerwoną cykorią i kozim serem. Następnie biszkopt z jagodami. Trzecie danie musicie odgadnąć sami na podstawie składników. 13:30 Włoska kuchnia Benedetty Magazyn kulinarny Dziś wszystkie przepisy są bezmięsne - idealne dla wegetarian i nie tylko. Na początek pęczotto z czerwoną cykorią i kozim serem. Następnie biszkopt z jagodami. Trzecie danie musicie odgadnąć sami na podstawie składników. 14:00 (Nie)codzienne gotowanie Odcinek 9 Magazyn kulinarny Samantha Seneviratne dzieli się przepisami na dania, które każdy może z łatwością przyrządzić. 14:35Powtórka (Nie)codzienne gotowanie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Samantha Seneviratne dzieli się przepisami na dania, które każdy może z łatwością przyrządzić. 15:10Powtórka Z gruntu zdrowo Magazyn kulinarny Gospodarz programu udowadnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Udaje się na pola, by przekonać się, jak wyglądają uprawy. 15:45 Przyślij przepis Odcinek 5 Magazyn kulinarny Dominika zaprasza znajomych na ognisko. Na świeżym powietrzu zagniata ciasto drożdżowe, formując bułeczki, które upiecze nad ogniem. Robi także szaszłyki z ziemniaków, boczku, buraka i cebuli. 16:20Powtórka Przyślij przepis Magazyn kulinarny W tym odcinku autorzy wracają do bohaterów z drugiego sezonu programu, żeby poznać ich przepisy na specjalne okazje. Będzie coś dla mięsożerców, ale też dla miłośników lekkiej warzywnej kuchni. 16:55Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 18:15Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 19:00Powtórka Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 19:45 Rodzinne przepisy Joanny Magazyn kulinarny Przepełniona ciepłem i pasją do wszystkiego, co rodzinne, Joanna Gaines spędza czas w kuchni, dzieląc się swoimi ulubionymi przepisami. Opowiada skąd pochodzą i dlaczego wciąż do nich wraca. 20:20 Rodzinne przepisy Joanny Magazyn kulinarny Przepełniona ciepłem i pasją do wszystkiego, co rodzinne, Joanna Gaines spędza czas w kuchni, dzieląc się swoimi ulubionymi przepisami. Opowiada skąd pochodzą i dlaczego wciąż do nich wraca. 20:55 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 21:30Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 22:05Powtórka Apetyt na miłość Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 22:40Powtórka Toskański turniej smaku Odcinek 6 Magazyn kulinarny Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini zapraszają dziesięciu szefów kuchni do wspólnego gotowania w willi w Toskanii. Zawodnicy będą musieli udowodnić, że mają to, co jest niezbędne, aby zostać najlepszym szefem kuchni. 23:40 ● Trwa