Włoska kuchnia Benedetty
Molto Bene, Włochy 2015
Dziś wszystkie przepisy są bezmięsne - idealne dla wegetarian i nie tylko. Na początek pęczotto z czerwoną cykorią i kozim serem. Następnie biszkopt z jagodami. Trzecie danie musicie odgadnąć sami na podstawie składników.
Kategoria wiekowa:
Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny
Włoska kuchnia Benedetty w telewizji
Galeria
Twórcy
Benedetta Parodi
Prowadzący
Opis programu
Benedetta Parodi powraca z nowym programem, w którym przedstawiać będzie trzy propozycje dań na specjalne okazje i podzieli się swoimi wskazówkami dotyczącymi napojów oraz wystroju. Dziś wszystkie przepisy są bezmięsne - idealne dla wegetarian i nie tylko. Na początek pęczotto z czerwoną cykorią i kozim serem. Następnie biszkopt z jagodami. Trzecie danie musicie odgadnąć sami na podstawie składników.