StacjeFood Network01.11.2024 Food Network - Program TV na 01.11.2024 Od rana Po południu Wieczór 6 Miesięcy Temu 01.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Halloweenowe wyzwanie ciasteczkowe Odcinek 3 Sezon 2 Reality show Czterech cukierników rywalizuje o nagrodę w wysokości 10 tys. dolarów. Motywem przewodnim są wypieki na Halloween. Uczestnicy muszą wykazać się fantazją i pomysłowością. 00:15Powtórka Halloweenowe wyzwanie ciasteczkowe Odcinek 4 Sezon 2 Reality show Czterech cukierników rywalizuje o nagrodę w wysokości 10 tys. dolarów. Motywem przewodnim są wypieki na Halloween. Uczestnicy muszą wykazać się fantazją i pomysłowością. 01:15Powtórka Halloweenowe wyzwanie ciasteczkowe Odcinek 5 Sezon 2 Reality show Czterech cukierników rywalizuje o nagrodę w wysokości 10 tys. dolarów. Motywem przewodnim są wypieki na Halloween. Uczestnicy muszą wykazać się fantazją i pomysłowością. 02:15Powtórka Halloweenowe wyzwanie ciasteczkowe Odcinek 6 Sezon 2 Reality show Czterech cukierników rywalizuje o nagrodę w wysokości 10 tys. dolarów. Motywem przewodnim są wypieki na Halloween. Uczestnicy muszą wykazać się fantazją i pomysłowością. 03:15Powtórka Dziecięce mistrzostwa wypieków Odcinek 9 Sezon 12 Serial dokumentalny Gospodarze programu pomagają młodym, utalentowanym kucharzom w realizacji skomplikowanych zadań, które pozwolą im odkryć kulinarny talent, a najzdolniejszemu z nich zdobyć nagrodę pieniężną. 04:15 Słodki biznes Odcinek 14 Sezon 9 Serial dokumentalny Buddy Valastro, jeden z najsłynniejszych mistrzów sztuki cukierniczej w USA, razem z rodziną stawia czoła nowym wyzwaniom kulinarnym. 05:15 Na tłusto i na grubo Odcinek 11 Magazyn kulinarny Szef kuchni Gabriele Rubini "Rubio" podróżuje po Włoszech, by stanąć w szranki z lokalnymi kucharzami. Jury złożone z ludzi niezwiązanych z branżą kulinarną ma wyłonić autora najlepszego tradycyjnego dania. 06:00 Na tłusto i na grubo Odcinek 12 Magazyn kulinarny Rubio odwiedza Rimini. Zwiedzając ulice miasta, kosztuje miejscowych przysmaków, a w tym słodkiego cannolo, piadiny z serem, szynką i bakłażanem, oraz tradycyjnego, włoskiego calzone. 06:35 Na tłusto i na grubo Odcinek 1 Magazyn kulinarny Rubio odwiedza dzielnicę Montesanto w Neapolu - tu prawdziwą restauracją jest ulica. Tu skosztuje m.in. makaronowej frittaty, smażonej pizzy i zupy marescialla. 07:10 Na tropie składników Odcinek 1 Magazyn kulinarny Wraz z gospodarzem programu Alfonso Ribeiro widzowie zobaczą, jak powstają ulubione słodkie przysmaki z Południa: batoniki GooGoo Cluster, miętowe cukierki Red Bird, miodowe bułeczki Honeybun i wiśniowy napój Cheerwine. 07:45 Na tropie składników Odcinek 2 Sezon 1 Magazyn kulinarny W tym odcinku widzowie zobaczą, jak powstają tortille La Chiquita, batoniki Stuckey's z orzechami pekan, czekoladowe salami i cukierki tootsie roll. 08:20 Na tropie składników Odcinek 3 Sezon 1 Magazyn kulinarny Widzowie zobaczą, jak Sechler's Pickles zamienia ogórki konserwowe w cukierki, jak Affy Tapple robi z jabłek karmelowe przysmaki, w jaki sposób Byrd Cookie Company produkuje małe ciasteczka limonkowe i czym nadziewane są cukierki Lemonhead. 08:50 Odkrycia Magdy Gessler Odcinek 1 Sezon 1 Serial dokumentalny Magda Gessler gości w warszawskiej restauracji Zoni, gdzie szefem kuchni jest Aleksander Baron. W menu: chłodnik z wołowiną, wyjątkowy ser dojrzewający w ziemi i podany na torfie, a na deser mus z mózgiem i wanilią. 09:25 Odkrycia Magdy Gessler Odcinek 2 Sezon 1 Serial dokumentalny Magda Gessler wybiera się do warszawskiej restauracji Kanapa, która słynie z ukraińskich specjałów. Szefem kuchni jest tu Dmitrij Babak, a jego dania to ryzykowne połączenia współczesności i tradycji. 09:55 Odkrycia Magdy Gessler Serial dokumentalny Podczas podróży po Polsce znana restauratorka Magda Gessler odwiedza oryginalne restauracje, by przyjrzeć się pracy ich właścicieli. Przedstawia historie bohaterów, a także kosztuje popisowych dań. 10:30 Odkrycia Magdy Gessler Odcinek 1 Sezon 2 Serial dokumentalny Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. W menu: tatar ze strusia z galaretką z kiszonej kapusty. Ponadto tarta z wędzoną słoniną, kacze ozorki, flaki cielęce oraz faszerowana przepiórka z liśćmi kalarepy. 11:05 Odkrycia Magdy Gessler Odcinek 2 Sezon 2 Serial dokumentalny Restauratorka udaje się do Krakowa. W restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Na stół trafia Pstrąg Ojcowski, wędzony dymem z jabłonki pod cukrową kopułą. 11:40 Zasadzka w supermarkecie Odcinek 16 Sezon 4 Serial dokumentalny Alex Guarnaschelli jest gospodynią konkursu między czterema szefami kuchni w daniach typu pop-up przed sklepem spożywczym. 12:15Powtórka Posiekani na słodko Odcinek 2 Sezon 2 Real tv Zawodnicy stają do rywalizacji w konkursie, w którym nagroda pieniężna wynosi 10 000 dolarów. Dostają do dyspozycji z góry ustalone składniki, z których mają sporządzić słodkości. 13:20 Co nas truje Odcinek 8 Sezon 3 Magazyn W tym wydaniu prowadząca prześwietla produkty spożywcze, które na pierwszy rzut oka wydają się zdrowe i wartościowe, podpowiada, na które powinno się uważać. 14:20 Nieprawdopodobne dynie Odcinek 5 Sezon 4 Real tv Siedmiu najlepszych rzeźbiarzy w kraju walczy o tytuł mistrza oraz słodki poczęstunek wart 25 000 dolarów. Uczestnicy mierzą się w dwóch wyzwaniach, które sprawdzają ich kreatywność i zręczność. 15:05Powtórka Wiem, co jem Odcinek 8 Sezon 6 Magazyn poradnikowy Jajko to jeden z najbardziej wartościowych produktów - ma pełną listę witamin i składników mineralnych - w tym odcinku "Wiem, co jem" wystąpią jajka. 16:10 Wiem, co jem Odcinek 9 Sezon 6 Magazyn poradnikowy Polacy uwielbiają grillować. Widzowie dowiedzą się, czy przygotowywane na ruszcie dania są zdrowe, bowiem wiele rodzajów mięs w marynacie składa się głównie z soli i konserwantów. 16:45 Wiem, co jem Odcinek 10 Sezon 6 Magazyn poradnikowy Widzowie dowiedzą się, czym producenci wypełniają słoiczki naszych ulubionych dodatków, który ketchup jest najlepszy, co jest zdrowsze keczup czy musztarda. 17:20 Słodki biznes Odcinek 5 Sezon 7 Serial dokumentalny Buddy dostaje zamówienie na ciasto z okazji St Piggy Day. Krem wykonany ma być z prawdziwego bekonu. 17:55 Słodki biznes Odcinek 6 Sezon 7 Serial dokumentalny Buddy piecze tort na 100. urodziny pizzerii. Siostra Buddy'ego przyjmuje zamówienie na tort pokryty kwiatkami. 18:25 Apetyt na miłość Odcinek 7 Sezon 4 Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 19:00 Kuchenne rewolucje Odcinek 8 Sezon 12 Reality show Magda Gessler jedzie do Sanoka, by pomóc właścicielom "Berhidy". Lokal miał być restauracją z winiarnią, lecz z powodu braku zainteresowania gości menu ograniczono do domowych obiadów i pierogów. 20:05Powtórka Halloweenowe wojny Odcinek 8 Sezon 13 Real tv Sześć drużyn bierze udział w zawodach na najzabawniejszą, oddającą klimat święta Halloween, a jednocześnie najsmaczniejszą pracę, wykonaną ze słodkości. Nagrodą jest 50 000 dolarów. 21:10 Chłopcy od babeczek Real tv Brian Orakpo, Michael Griffin i Bryan Hynson mobilizują trzech cukierników do udziału w rywalizacji, w której stawką jest 10 000 dolarów. Każdy uczestnik ma 48 godzin, by we własnym food trucku zaprezentować swoje umiejętności. 22:15 Wiejskie włoskie gotowanie Odcinek 5 Sezon 1 Magazyn kulinarny W tym odcinku Roberto zrobi makaron maltagliati z dynią, porem i kiełbasą, wędlinę wołową z pikantnym sosem majonezowym oraz jagnięcinę w winie z kapustą włoską. 23:15 ● Trwa