Krótka historia jedzenia Odcinek 3 - Morska spiżarnia

USA 2014

Streszczenie odcinka

"Bogate w białko i kwasy tłuszczowe owoce morza uratowały ludzkość przed wyginięciem, karmiły wikingów, dały nadzieję aliantom podczas dwóch wojen światowych i nieustannie dostarczają cennych składników odżywczych. Ryby takie jak dorsz i tuńczyk ukształtowały całe epoki w dziejach ludzkości, ale niezrównoważone praktyki sprawiają, że musimy na nowo zdefiniować nasze cele."

Czas trwania:50 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Krótka historia jedzenia w telewizji

Galeria

Morska spiżarnia
Morska spiżarnia
Morska spiżarnia
Morska spiżarnia
Morska spiżarnia
Morska spiżarnia
Morska spiżarnia
Morska spiżarnia
Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia
  • Morska spiżarnia