Odkrycia Magdy GesslerOdcinki Odkrycia Magdy Gessler Streszczenia odcinków Polska 2018 Sezon 3 Odcinek 3 (Sezon 3) Magda Gessler w nowej roli! Najbardziej znana restauratorka rusza w Polskę, żeby pokazać widzom oryginalne restauracje oraz utalentowanych szefów kuchni, o których mało kto wie. Sezon 2 Odcinek 3 (Sezon 2) Podczas podróży po Polsce znana restauratorka Magda Gessler odwiedza oryginalne restauracje, by przyjrzeć się pracy ich właścicieli. Przedstawia historie bohaterów, a także kosztuje przygotowane przez nich popisowe dania. Odcinek 2 (Sezon 2) Restauratorka udaje się do Krakowa. W restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Na stół trafia Pstrąg Ojcowski, wędzony dymem z jabłonki pod cukrową kopułą. Odcinek 1 (Sezon 2) Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. W menu: tatar ze strusia z galaretką z kiszonej kapusty. Ponadto tarta z wędzoną słoniną, kacze ozorki, flaki cielęce oraz faszerowana przepiórka z liśćmi kalarepy. Sezon 1 Odcinek 3 (Sezon 1) Magda Gessler w nowej roli! Najbardziej znana restauratorka rusza w Polskę, żeby pokazać widzom oryginalne restauracje oraz utalentowanych szefów kuchni, o których mało kto wie. Odcinek 2 (Sezon 1) Magda Gessler wybiera się do warszawskiej restauracji Kanapa, która słynie z ukraińskich specjałów. Szefem kuchni jest tu Dmitrij Babak, a jego dania to ryzykowne połączenia współczesności i tradycji. Odcinek 1 (Sezon 1) Magda Gessler gości w warszawskiej restauracji Zoni, gdzie szefem kuchni jest Aleksander Baron. W menu: chłodnik z wołowiną, wyjątkowy ser dojrzewający w ziemi i podany na torfie, a na deser mus z mózgiem i wanilią. Odcinek 3 Podczas podróży po Polsce znana restauratorka Magda Gessler odwiedza oryginalne restauracje, by przyjrzeć się pracy ich właścicieli. Przedstawia historie bohaterów, a także kosztuje popisowych dań. Odcinek 2 Magda Gessler wybiera się do warszawskiej restauracji Kanapa, która słynie z ukraińskich specjałów. Szefem kuchni jest tu Dmitrij Babak, a jego dania to ryzykowne połączenia współczesności i tradycji. Odcinek 1 Magda Gessler gości w warszawskiej restauracji Zoni, gdzie szefem kuchni jest Aleksander Baron. W menu: chłodnik z wołowiną, wyjątkowy ser dojrzewający w ziemi i podany na torfie, a na deser mus z mózgiem i wanilią. Odkrycia Magdy Gessler w telewizji Czwartek 01.05.2025 11:40 Odcinek1 Sezon2 TVN Style Piątek 02.05.2025 11:40 Odcinek2 Sezon2 TVN Style Podobne programy Wojny magazynowe: Kanada Owcze szaleństwo Polowanie na myśliwego Zagadkowe zgony Policja dla zwierząt w RPA Pogotowie ratunkowe dla zwierząt Polskie prywatne zbrodnie Bliźniacze zło Anatomia głupoty według Richarda Hammonda Ślubny salon marzeń