TelemagazynStacjeCANAL+ Kuchnia18.07.2012 CANAL+ Kuchnia - Program TV na 18.07.2012 Od rana Po południu Wieczór 11 Lat Temu 18.07 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 25.05 Niedziela 26.05 Poniedziałek 27.05 Wtorek 28.05 Środa 29.05 Czwartek 30.05 Piątek 31.05 Sobota 01.06 Niedziela 02.06 Archiwum Włoskie przepisy z River Cafe Magazyn kulinarny Wizyta w kuchni, którą dowodzą Rose Gray i Ruth Rogers. Gospodynie zdradzają wyśmienite przepisy na włoskie specjały doskonałe na jesienne dni. 00:10● Trwa Julia i Jacques gotują w domu Magazyn kulinarny Julia i Jacques przygotowują różne dania, od prostych przekąsek i hamburgerów, po wyrafinowane pieczenie i desery. Improwizacja ma w kuchni ma dla nich większe znaczenie niż tradycyjne przepisy. 00:40● Trwa Żołądek czy rozsądek? Rozrywka W programie ścierają się dwa przeciwstawne obozy, których reprezentanci przekonują widzów do swojego punktu widzenia na temat zdrowego odżywiania się. 01:10● Trwa ATELIER SMAKU na bursztynowym szlaku Odcinek 3Magazyn kulinarny Jola Słoma i Mirek Trymbulak odwiedzają gdańskie restauracje, które są otwarte na gości o nietypowych potrzebach kulinarnych. 01:40● Trwa Para w kuchni Magazyn kulinarny Program skierowany do osób pragnących zgłębiać sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków oraz otwartych na eksperymenty kulinarne. 01:55● Trwa Słodki drań Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Jacek Sikora prezentuje 3 doskonałe przepisy z cukierni ojca i dziadka. Pyszności powstają w scenerii starego dworku, a kulinarne popisy są przeplatane anegdotami z życia gospodarza. 02:30● Trwa Adam po pracy Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski wyczarowuje dla widzów smakowite potrawy, doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę. Opierając menu na najświeższych produktach, przygotuje trzy dania. 03:00● Trwa Po-smak świata: Węgry Odcinek 2Magazyn kulinarny Małgorzata Molska wyrusza na spotkanie z nowymi smakami i aromatami na Węgry. W każdym odcinku przygotowuje jedną potrawę inspirowaną doświadczeniami zdobytymi podczas podróży. 03:30● Trwa Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce Odcinek 8Teleturniej W każdym odcinku rywalizują ze sobą dwie drużyny złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych, aktorów, znanych osobistości, których pasją jest jedzenie. 03:55● Trwa Dietosfera Poradnik Bohaterami są kobiety i mężczyźni w różnym wieku, którzy odważyli się przyznać do największych kulinarnych grzechów. Magdalena Jarzynka analizuje konkretne przypadki i udziela porad dwóm osobom. 04:25● Trwa Teraz Brygida! Magazyn poradnikowy Brygida Kosel prezentuje dania kuchni polskiej. Właścicielka kilku warszawskich restauracji przekonuje, że rodzima kuchnia nie musi być niezdrowa, skomplikowana i czasochłonna. 04:55● Trwa Kuroniowie rozgryzają Odcinek 1Magazyn poradnikowy Jan i Jakub Kuroniowie, synowie Macieja Kuronia, przedstawiają kuchnię europejską poprzez ulubione dania znanych Europejczyków, najsłynniejsze przepisy stworzone ku czci znanych postaci. 05:00● Trwa Martha Talk show Martha Stewart prezentuje inspirujące pomysły dotyczące kuchni, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Jest niekwestionowanym autorytetem dla milionów pań na całym świecie. 05:30● Trwa Adam po pracy Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski wyczarowuje dla widzów smakowite potrawy, doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę. Opierając menu na najświeższych produktach, przygotuje trzy dania. 06:15● Trwa Po-smak świata: Węgry Odcinek 3Magazyn kulinarny Małgorzata Molska wyrusza na spotkanie z nowymi smakami i aromatami na Węgry. W każdym odcinku przygotowuje jedną potrawę inspirowaną doświadczeniami zdobytymi podczas podróży. 06:40● Trwa Pieprz, chilli, sól Odcinek 3Magazyn Dziennikarka Ewelina Kustra odkrywa przed widzami aromatyczny i bajecznie kolorowy świat przypraw. W każdym odcinku przedstawia jedną przyprawę, opowiada o jej historii, pochodzeniu i zastosowaniu. 07:10● Trwa Maryla al dente Odcinek 3Magazyn kulinarny Program stworzony z myślą o widzach, którzy kochają dania ze słonecznej Italii. Maryla Musidłowska zdradza przepisy inspirowane kuchnią włoską, przegotowywane z najlepszych polskich produktów. 07:20● Trwa Para w kuchni Magazyn kulinarny Program skierowany do osób pragnących zgłębiać sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków oraz otwartych na eksperymenty kulinarne. 07:40● Trwa Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 08:15● Trwa Martha Talk show Martha Stewart prezentuje inspirujące pomysły dotyczące kuchni, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Jest niekwestionowanym autorytetem dla milionów pań na całym świecie. 09:45● Trwa Na słodko Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Anna Olson prezentuje dwa przepisy: jeden łatwy, do przygotowania w kilka minut, a drugi nieco bardziej skomplikowany, wymagający więcej czasu i zaangażowania. 10:35● Trwa Półka z książkami Anny i Kristiny Magazyn poradnikowy11:00● Trwa Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 11:30● Trwa Kuchnia francuska po prostu Magazyn kulinarny Laura Calder zdradza widzom tajniki kuchni francuskiej. Kuchnia Francji to podróż poprzez wspaniałe smaki oraz receptury doskonalone przez wieki. 12:05● Trwa Inspiracje prosto z grilla Magazyn kulinarny12:30● Trwa Pieprz, chilli, sól Odcinek 2Magazyn Dziennikarka Ewelina Kustra odkrywa przed widzami aromatyczny i bajecznie kolorowy świat przypraw. W każdym odcinku przedstawia jedną przyprawę, opowiada o jej historii, pochodzeniu i zastosowaniu. 12:35● Trwa Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 12:45● Trwa Mitch i Matt idą na ryby Magazyn poradnikowy Restaurator i sprzedawca ryb Mitch Tonks razem z zawodnikiem rugby Mattem Dawsonem wyruszają w podróż życia. Poszukują ryb i owoców morza, aby przyrządzić z nich wyśmienite potrawy. 13:25● Trwa Przez dziurkę od sera Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 13:50● Trwa Żołądek czy rozsądek? Rozrywka W programie ścierają się dwa przeciwstawne obozy, których reprezentanci przekonują widzów do swojego punktu widzenia na temat zdrowego odżywiania się. 14:05● Trwa Na słodko Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Anna Olson prezentuje dwa przepisy: jeden łatwy, do przygotowania w kilka minut, a drugi nieco bardziej skomplikowany, wymagający więcej czasu i zaangażowania. 14:35● Trwa Otwieracz Serial dokumentalny David Adjey przychodzi z pomocą osobom, które planują otwarcie restauracji. Zwraca uwagę początkującym restauratorom na błędy, dzieli się z nimi wiedzą, tłumaczy im, co składa się na sukces lokalu. 15:00● Trwa Jakubiak w sezonie Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 15:50● Trwa Anna Olson: Sezon na świeżość Magazyn kulinarny W kuchni Anna Olson kieruje się jedną zasadą: należy jeść świeże, lokalne produkty. W każdym odcinku gospodyni spotyka się z osobami, które mogą podzielić się doświadczeniem i ciekawostkami na temat jedzenia. 16:20● Trwa ATELIER SMAKU na bursztynowym szlaku Odcinek 3Magazyn kulinarny Jola Słoma i Mirek Trymbulak odwiedzają gdańskie restauracje, które są otwarte na gości o nietypowych potrzebach kulinarnych. 16:50● Trwa Nuta egzotyki na co dzień Magazyn poradnikowy Egotyczne produkty stwarzają kłopoty. Nie wiadomo, w jaki sposób je jeść, z czym łączyć. Gospodarz opowiada o pochodzeniu tego typu produktów oraz pokazuje, jakie dania można z nich wyczarować. 17:10● Trwa Żołądek czy rozsądek? Rozrywka W programie ścierają się dwa przeciwstawne obozy, których reprezentanci przekonują widzów do swojego punktu widzenia na temat zdrowego odżywiania się. 17:35● Trwa Julia i Jacques gotują w domu Magazyn kulinarny Julia i Jacques przygotowują różne dania, od prostych przekąsek i hamburgerów, po wyrafinowane pieczenie i desery. Improwizacja ma w kuchni ma dla nich większe znaczenie niż tradycyjne przepisy. 18:00● Trwa Kuchnia francuska po prostu Magazyn kulinarny Laura Calder zdradza widzom tajniki kuchni francuskiej. Kuchnia Francji to podróż poprzez wspaniałe smaki oraz receptury doskonalone przez wieki. 18:30● Trwa Włoskie przepisy z River Cafe Magazyn kulinarny Wizyta w kuchni, którą dowodzą Rose Gray i Ruth Rogers. Gospodynie zdradzają wyśmienite przepisy na włoskie specjały doskonałe na jesienne dni. 19:00● Trwa 30 minut Jamiego Magazyn kulinarny Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami. 19:30● Trwa Nuta egzotyki na co dzień Magazyn poradnikowy Egotyczne produkty stwarzają kłopoty. Nie wiadomo, w jaki sposób je jeść, z czym łączyć. Gospodarz opowiada o pochodzeniu tego typu produktów oraz pokazuje, jakie dania można z nich wyczarować. 20:00● Trwa Anthony Bourdain: bez rezerwacji Serial dokumentalny Anthony Bourdain zaprasza na spotkania z ludźmi i sztuką kulinarną z różnych zakątków świata, od Islandii po Nową Zelandię, od Paryża po New Jersey. 20:30● Trwa 30 minut Jamiego Magazyn kulinarny Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami. 21:20● Trwa Przez dziurkę od sera Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 21:45● Trwa Kulinarne wyprawy Jamiego Serial dokumentalny Jamie Oliver wybrał się w podróż w poszukiwaniu inspiracji do nowych przepisów. Zwiedzi Marakesz, Andaluzję, Sztokholm, Wenecję, Ateny i region Midi-Pyrénées we Francji. 22:00● Trwa Julia i Jacques gotują w domu Magazyn kulinarny Julia i Jacques przygotowują różne dania, od prostych przekąsek i hamburgerów, po wyrafinowane pieczenie i desery. Improwizacja ma w kuchni ma dla nich większe znaczenie niż tradycyjne przepisy. 23:05● Trwa Fenomeny nowoczesnego świata Serial dokumentalny W każdym odcinku twórcy przedstawiają produkt lub zjawisko związane z jedzeniem, łączące się nierozerwalnie ze współczesnym światem, rozwojem technologii i przemysłu. 23:35● Trwa