StacjeKuchnia+ HD03.11.2013 Kuchnia+ HD - Program TV na 03.11.2013 Od rana Po południu Wieczór 11 Lat Temu 03.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Cook news Magazyn kulinarny 00:20 Na słodko Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Anna Olson prezentuje dwa przepisy: jeden łatwy, do przygotowania w kilka minut, a drugi nieco bardziej skomplikowany, wymagający więcej czasu i zaangażowania. 00:35 Jakubiak w sezonie Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 01:05 Kuchnia z Okrasą Magazyn kulinarny W kulinarnych zmaganiach na ekranie Karolowi Okrasie pomaga gość programu. Prowadzący rozpoczyna gotowanie od udanych zakupów. W drugiej części z pomocą gościa, przygotowuje dania. 01:35 Ł'apetyt Odcinek 2 Sezon 2 Magazyn kulinarny Gospodarz zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni, odkrywania nowych smaków, ale przede wszystkim zmusza do refleksji nad codzienną dietą i nakłania do zmian błędnych nawyków żywieniowych. 02:00 Szefowie kuchni Magazyn kulinarny Propozycja dla widzów, którzy przełamali już pierwsze kuchenne lody, ale także dla tych, którzy dopiero zaczynają kulinarną przygodę. Gospodarze zdradzają tajniki przygotowywania smacznych potraw. 02:30 Para w kuchni Magazyn kulinarny Program skierowany do osób pragnących zgłębiać sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków oraz otwartych na eksperymenty kulinarne. 03:00 Atelier smaku Magazyn kulinarny Gospodarze pokazują, jaką różnorodność smaków, zapachów i barw niesie ze sobą kuchnia wegetariańska. Ponadto w programie ekologiczne farmy w Polsce i za granicą oraz ciekawi goście. 03:30 Spiżarnia Maryli Magazyn kulinarny Maryla Musidłowska nauczy widzów przygotowywać dżemy, przetwory, nalewki, zakwasy i mrożonki. Doradzi, które gatunki owoców i warzyw najlepiej nadają się do danego typu przetworów. 03:45 Warsztaty smaku kuchni+ Reality show 04:00 Teraz Brygida! Magazyn poradnikowy Brygida Kosel prezentuje dania kuchni polskiej. Właścicielka kilku warszawskich restauracji przekonuje, że rodzima kuchnia nie musi być niezdrowa, skomplikowana i czasochłonna. 04:30 Adam w sieci: patenty i triki Odcinek 9 Serial dokumentalny Prowadzący pokazuje, jak rozwiązać problemy trapiące domowych szefów kuchni oraz jak być przygotowanym na niespodzianki, które mogą zdarzyć się w każdej chwili. 05:00 Dziki obiad Łukasza Łuczaja Odcinek 6 Magazyn poradnikowy Prowadzący podzieli się z widzami wiedzą na temat różnych gatunków dzikich roślin jadalnych i ziół. Pokaże jak odróżnić dobre od złych oraz przyrządzi potrawy z ich wykorzystaniem. 05:15 Słodki drań Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Jacek Sikora prezentuje 3 doskonałe przepisy z cukierni ojca i dziadka. Pyszności powstają w scenerii starego dworku, a kulinarne popisy są przeplatane anegdotami z życia gospodarza. 05:30 Przerwa w nadawaniu Przerwa w emisji 05:55 Jakubiak w sezonie Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00 Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce Odcinek 3 Teleturniej W każdym odcinku rywalizują ze sobą dwie drużyny złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych, aktorów, znanych osobistości, których pasją jest jedzenie. 06:30 Po-smak świata Magazyn kulinarny 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:30 ABC GOTOWANIA Odcinek 8 Magazyn kulinarny Gospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. 08:20 Jakubiak lokalnie Odcinek 9 Sezon 2 Magazyn poradnikowy 08:50 Pyszne weekendy Billa Magazyn kulinarny Weekend to doskonały moment na spotkanie towarzyskie i biesiadowanie przy stole. Dobry czas na wypróbowanie nowych przepisów i poszukanie kulinarnych inspiracji. Bill Granger zaprasza na ucztę. 09:25 Po-smak świata: Węgry Odcinek 4 Magazyn kulinarny Małgorzata Molska wyrusza na spotkanie z nowymi smakami i aromatami na Węgry. W każdym odcinku przygotowuje jedną potrawę inspirowaną doświadczeniami zdobytymi podczas podróży. 10:20 Szkoła marzeń Jamiego Reality show Jamie daje szansę na zdobycie wykształcenia dwudziestu nastolatkom, którzy z różnych powodów rzucili szkołę. Stwarza im warunki, by uczyli się pod okiem ekspertów z różnych dziedzin. 10:45 ABC GOTOWANIA Odcinek 9 Magazyn kulinarny Gospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. 11:40 Cook news Magazyn kulinarny 12:10 Restauracja Jamiego Reality show Jamie Oliver, słynny brytyjski szef kuchni, podjął się zadania otwarcia i poprowadzenia restauracji, mając do pomocy jedynie piętnaście bezrobotnych osób. 12:20 Ostatni walc w elBulli Film dokumentalny Ostatnie dni słynnej restauracji elBulli. Na pożegnalną kolację szef kuchni Ferran Adrià zaprosił 50 gości, którzy delektowali się 49 daniami przygotowanymi przez najlepszych kucharzy. 13:20 Facet idzie na dietę Film dokumentalny Badania ukazują, że w ostatnich latach mężczyźni stają się coraz grubsi. Twórcy dokumentu sprawdzają, jakich środków używają producenci żywności dietetycznej, by dotrzeć do tej grupy konsumentów. 14:20 Przez dziurkę od sera Odcinek 3 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 14:55 Bitchin' Kitchen Odcinek 9 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Nadia z pasją oddaje się kulinarnym wyzwaniom. Jest niezwykle utalentowana. Nie zawaha się przed podaniem potrawy typu "kolacja ze śniadaniem", "rehab ravioli" czy "zachwyć teściową". 15:15 Rybna kolacja Jamiego Magazyn kulinarny Oliver rozpoczyna kolejną rewolucję żywieniową, która ma na celu rozpropagowanie przygotowywania posiłków z ryb, które są źródłem pełnowartościowego białka i kwasów tłuszczowych omega-3. 15:45 Atelier smaku na parze Odcinek 1 Magazyn kulinarny Gotowanie na parze jest zdrowe i smaczne. Gospodarze zaproponują wyborne potrawy, które można szybko przyrządzić, a ich oryginalnością zaskoczyć bliskich. 16:40 Fenomeny nowoczesnego świata Serial dokumentalny W każdym odcinku twórcy przedstawiają produkt lub zjawisko związane z jedzeniem, łączące się nierozerwalnie ze współczesnym światem, rozwojem technologii i przemysłu. 16:50 ABC GOTOWANIA Odcinek 9 Magazyn kulinarny Gospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. 17:45 Cook news Magazyn kulinarny 18:15 Przez dziurkę od sera Odcinek 3 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 18:30 Jakubiak lokalnie Odcinek 9 Sezon 2 Magazyn poradnikowy 18:50 Spalony? Magazyn poradnikowy Program niezwykłego duetu: byłego piłkarza, komentatora piłkarskiego Marcina Rosłonia oraz Tomasza Leśniaka, kucharza reprezentacji Polski w piłce nożnej, szefa kuchni hotelu Sheraton w Krakowie. 19:25 Żywieniowa rewolucja Jamiego Olivera Odcinek 4 Sezon 2 Serial dokumentalny Jamie Oliver, po batalii na rzecz zdrowego jedzenia, którą stoczył w Wielkiej Brytanii, przeprowadza rewolucję w Stanach Zjednoczonych. Chce zmusić Amerykanów do zmiany nawyków żywieniowych. 20:00 Impresje z kuchni Odcinek 1 Serial dokumentalny 21:00 Cook news Magazyn kulinarny 21:35 Wyprawy po przyprawy Serial dokumentalny 21:45 Jamie przemierza Amerykę Serial dokumentalny Jamie Oliver wyrusza na wyprawę, aby poznać różnorodność smaków amerykańskiej kuchni oraz odwiedzić najdalsze zakątki kraju, do których rzadko docierają turyści. 22:45 Kalifornia w butelce Odcinek 1 Serial dokumentalny W słonecznej Kalifornii Tomasz Prange-Barczyński snuje opowieść o winie i ludziach, którzy je produkują, o uprawach winogron i winiarskiej kulturze regionu. 23:40 Po-smak świata: Węgry Odcinek 4 Magazyn kulinarny Małgorzata Molska wyrusza na spotkanie z nowymi smakami i aromatami na Węgry. W każdym odcinku przygotowuje jedną potrawę inspirowaną doświadczeniami zdobytymi podczas podróży. 23:55 ● Trwa