StacjeFood Network03.06.2017 Food Network - Program TV na 03.06.2017 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 03.06 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 4 Serial dokumentalny 00:00 Zasadzka na restaurację Odcinek 5 Serial dokumentalny 01:01 Na ostro! Odcinek 1 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 02:00 Na ostro! Odcinek 2 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 02:30 Na ratunek restauracjom Odcinek 3 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 03:00 Posiekani Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:50 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 04:40 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 05:05 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:30 Południowe smaki według Trishy Odcinek 1 Magazyn kulinarny 06:00 Południowe smaki według Trishy Odcinek 2 Magazyn kulinarny 06:30 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 07:00 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 07:30 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 8 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 08:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 9 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 08:30 Grzeszne słodkości Odcinek 1 Magazyn kulinarny 09:00 Grzeszne słodkości Odcinek 2 Magazyn kulinarny 09:30 Dziś gotuje tata! Odcinek 1 Magazyn kulinarny 10:00 Dziś gotuje tata! Odcinek 2 Magazyn kulinarny 10:30 Pyszne 25 Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tym razem Ania bierze na warsztat najpopularniejsze polskie owoce, czyli jabłka i gruszki, pokaże, jak przyrządzić dania proste, ale oryginalne. W wersji na słodko i na słono, na zimno i na gorąco. 11:00 Pyszne 25 Odcinek 7 Magazyn kulinarny W tym wydaniu będzie mowa o czekoladowych deserach musach i ciasteczkach. Ania przygotuje gęsty i aromatyczny mus, gorącą czekoladę z wanilią oraz brownie. 11:30 Kuchnia prosto z serca Odcinek 1 Magazyn kulinarny 12:00 Kuchnia prosto z serca Odcinek 2 Magazyn kulinarny 12:30 Kolacja u Tiffani Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tiffani Thiessen wydaje wyśmienite przyjęcia dla wielu znanych gości jako serię tematycznych kolacji. Raz będzie to wieczór szarad z doskonałymi przekąskami, a innym razem kameralna uczta na poprawę nastroju w towarzystwie przyjaciół. 13:00 Kolacja u Tiffani Odcinek 4 Magazyn kulinarny Tiffani Thiessen wydaje wyśmienite przyjęcia dla wielu znanych gości jako serię tematycznych kolacji. Raz będzie to wieczór szarad z doskonałymi przekąskami, a innym razem kameralna uczta na poprawę nastroju w towarzystwie przyjaciół. 13:30 Domowa kuchnia Valerie Odcinek 8 Magazyn kulinarny 14:00 Domowa kuchnia Valerie Odcinek 9 Magazyn kulinarny 14:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 3 Serial dokumentalny 15:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 1 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 16:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 2 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 8 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:30 Pyszne 25 Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tym razem Ania bierze na warsztat najpopularniejsze polskie owoce, czyli jabłka i gruszki, pokaże, jak przyrządzić dania proste, ale oryginalne. W wersji na słodko i na słono, na zimno i na gorąco. 18:00 Pyszne 25 Odcinek 7 Magazyn kulinarny W tym wydaniu będzie mowa o czekoladowych deserach musach i ciasteczkach. Ania przygotuje gęsty i aromatyczny mus, gorącą czekoladę z wanilią oraz brownie. 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 1 Magazyn kulinarny Kulinarna wyprawa Adama przywiedzie go do Albuquerque, miasta słynącego z zielonego chiilli. Adam odwiedzi Frontier Restaurant, gdzie od 40 lat serwuje się cheeseburgery z zielonym chilli. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 2 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Kolacja u Tiffani Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tiffani Thiessen wydaje wyśmienite przyjęcia dla wielu znanych gości jako serię tematycznych kolacji. Raz będzie to wieczór szarad z doskonałymi przekąskami, a innym razem kameralna uczta na poprawę nastroju w towarzystwie przyjaciół. 20:00 Kolacja u Tiffani Odcinek 4 Magazyn kulinarny Tiffani Thiessen wydaje wyśmienite przyjęcia dla wielu znanych gości jako serię tematycznych kolacji. Raz będzie to wieczór szarad z doskonałymi przekąskami, a innym razem kameralna uczta na poprawę nastroju w towarzystwie przyjaciół. 20:30 Akcja: Restauracja! Odcinek 4 Inny Dwaj eksperci z dziedziny gastronomii w ciągu sześciu dni mają dokonać metamorfozy podupadającej restauracji. Ich celem jest doprowadzenie odnowionego lokalu do sukcesu. 21:00 Posiekani Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 22:00 Zasadzka na restaurację Odcinek 4 Serial dokumentalny 23:00 ● Trwa