StacjeFood Network18.04.2021 Food Network - Program TV na 18.04.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 18.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Na tłusto i na grubo Magazyn kulinarny Szef kuchni Gabriele Rubini "Rubio" podróżuje po Włoszech, by stanąć w szranki z lokalnymi kucharzami. Jury złożone z ludzi niezwiązanych z branżą kulinarną ma wyłonić autora najlepszego tradycyjnego dania. 00:35 Na ostro! Odcinek 5 Sezon 1 Magazyn kulinarny Roger Mooking i Aarón Sanchez udają się do Karoliny Południowej, aby skosztować pikantnych dań - szotów z ostryg, pączków z sosem sriracha oraz makaronów z serem i papryczką jalapeno. 01:35 Wyżerka po taniości Magazyn kulinarny Ali Khan szuka najlepszych ofert na śniadanie, lunch, kolację i przekąskę w Scottsdale w stanie Arizona. Na początek zjada podwójną porcję bułeczek z grilla z szarpaną wieprzowiną. Delektuje się ciastem i domowej roboty kanapką z lodami. 02:05 5 topowych restauracji Magazyn kulinarny W każdym odcinku autorzy przedstawiają jedną z ulubionych potraw Amerykanów oraz miejsce, w którym warto jej skosztować. Wraz z kamerą odwiedzają restauracje serwujące burgery, steki i dania z grilla. 02:35 5 topowych restauracji Odcinek 1 Sezon 1 Magazyn kulinarny W każdym odcinku autorzy przedstawiają jedną z ulubionych potraw Amerykanów oraz miejsce, w którym warto jej skosztować. Wraz z kamerą odwiedzają restauracje serwujące burgery, steki i dania z grilla. 03:05 3 dni do otwarcia z Bobbym Flayem Odcinek 1 Sezon 1 Real tv Bobby Flay, uznany szef kuchni i właściciel piętnastu restauracji, pomaga ludziom, którzy rozpoczynają działalność gastronomiczną uniknąć niepowodzenia na starcie. 03:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 04:35 Twój portfel, nasza dieta Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Bohaterką jest Sylwia Cichoń. Alżbeta Lenska analizuje jej kulinarne upodobania, a następnie doradza, jak w ramach określonej kwoty przygotować odżywcze i zbilansowane menu. 05:05 Szczypta smaku Odcinek 3 Magazyn kulinarny Olga i Agata zaprezentują nowe pomysły na kanapki. Pojawią się fantazyjny torcik kanapkowego, tosty z grillowanymi boczniakami i włosko-skandynawskie panini. 06:00 MasterChef Junior Show W finałowym odcinku programu pojawią się wszyscy uczestnicy tej edycji, by wspólnie z jurorami i gośćmi specjalnymi wziąć udział w konkurencji drużynowej. Następnie dojdzie do ostatecznego pojedynku. 06:35 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 08:05 MądrzeJEMY z Katarzyną Bosacką Odcinek 3 Magazyn W tym odcinku widzowie dowiedzą się, ile kilometrów przebywa jedzenie, zanim trafi na nasz talerz. Autorzy programu tłumaczą, dlaczego warto sięgać po żywność lokalną, polską, sezonową. 08:35 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:05 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:35 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 10:05 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 10:35 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:10 Przyślij przepis Odcinek 2 Magazyn kulinarny Dla młodej mamy Ilony Sznajder-Jabłońskiej z Przeworska kulinaria to nie tylko pasja, ale też zawód. W domu Ilona z pomocą 6-letniej córeczki Leny gotuje wspaniałe dania, a z zawodu jest nauczycielem w technikum o profilu gastronomicznym. 12:15 Przyślij przepis Odcinek 3 Magazyn kulinarny Marta I Klaudia przyjaźnią się od lat. Pierwsza jest zapaloną podróżniczką, kocha poznawać nowe smaki, druga - wielbicielką lokalnych produktów. Dziewczyny zapraszają na kolację znajomych, którzy ocenią, która z nich lepiej gotuje. 12:45 Z gruntu zdrowo Odcinek 4 Magazyn kulinarny Żeby dowiedzieć się więcej o rzodkiewkach, Tadeusz wybiera się do Kolincza niedaleko Starogardu Gdańskiego, gdzie spotka się ze Sławkiem, który uprawia je od ponad 20 lat. 13:15 Z gruntu zdrowo Odcinek 5 Magazyn kulinarny Aby dowiedzieć się więcej o kapuście, widzowie razem z Tadeuszem odwiedzą miejscowość Łopatki w okolicach Łodzi, gdzie Monika Mrowińska prowadzi gospodarstwo ekologiczne Mrowisko. 13:45 Z gruntu zdrowo Odcinek 6 Magazyn kulinarny Zioła nie są najważniejszymi składnikami potraw, jednak nie ma chyba kucharza, który ich nie używa. Żeby lepiej poznać wachlarz polskich ziół, Tadeusz odwiedził gospodarstwo w Sąpach na Warmii. 14:15 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 14:45 Molly gotuje na farmie - najlepsze przepisy Odcinek 1 Magazyn kulinarny Autorka książek kucharskich, blogerka kulinarna Molly Yeh mieszka na wsi, na pograniczu Minnesoty i Północnej Dakoty. W swojej przytulnej kuchni przygotowuje dania inspirowane swoimi żydowskimi i chińskimi korzeniami. 15:15 Subiektywny ranking smaków Odcinek 8 Magazyn kulinarny Są takie dania, na widok których włos jeży się na głowie, a ich zapachy powodują wymioty i omdlenia. Ten odcinek będzie pełen niespodzianek dla wszystkich zmysłów. 15:45 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 16:15 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 16:45 Posiekani Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. 17:15 Posiekani: Na grillu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Czterech początkujących, dobrze rokujących szefów kuchni staje do walki o przygotowanie w ciągu 20 minut najsmaczniejszego i wyjątkowego dania oraz nagrodę pieniężną w wysokości 10 000 dolarów. 18:15 Wiosenny turniej wypieków Odcinek 6 Teleturniej Najlepsi piekarze w kraju chwalą się swoimi doskonałymi umiejętnościami. Przygotowują śniadania z okazji Dnia Matki, pikniki rodzinne, a także przyjęcia urodzinowe i wesela. Sędziują: Duff Goldman, Lorraine Pascale i Nancy Fuller. 19:20 Wiejskie włoskie gotowanie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, w rodzinne strony na północy Włoch, gdzie pokazuje produkty typowe dla tego regionu. Proponuje też przepisy na pyszne i proste dania. 20:25 MasterChef Show 9. edycja "MasterChefa", czyli programu, w którym z kulinarnymi zadaniami mierzą się kucharze-amatorzy. Ich zmagania ocenia jury: Magda Gessler, Anna Starmach i Michel Moran. 21:30 Gotowanie na ranczu z Guyem Magazyn kulinarny Guy Fieri zaprasza zaprzyjaźnionych szefów kuchni na spontaniczne gotowanie w swojej posiadłości w Santa Rosa w Kalifornii. Podczas spotkań goście tworzą nowe, wspaniałe dania. 23:00 Mordercza kuchnia Reality show Uczestnicy programu otrzymują kwotę 25 tysięcy dolarów, którą mogą albo zaoszczędzić, albo przeznaczyć na sabotowanie poczynań rywali i zwiększenie szans na swoje zwycięstwo. 23:30 ● Trwa