StacjeFood Network18.11.2021 Food Network - Program TV na 18.11.2021 Od rana Po południu Wieczór 3 Lata Temu 18.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 00:35 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 01:05 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 01:35 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 02:35 Kucharze kontra łgarze Real tv Widzowie przekonają się, czy utalentowany domowy kucharz może wygrać z zawodowcem. Zobaczą, czy prawdziwy profesjonalista ma umiejętności, jakich nie posiada amator. Poziom gry okazuje się wyrównany. 03:35 Reza, książę wietnamskich przypraw Odcinek 2 Sezon 1 Serial dokumentalny Jedzenie stanowi serce wietnamskiej kultury. Reza wybiera się na niezapomnianą podróż po tym barwnym kraju i odkrywa miejscowe smaki i tradycje. 04:35 Rewolucja na talerzu Magazyn kulinarny Celem programu jest nowe spojrzenie na naszą domową kuchnię. W każdym odcinku prowadzące zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najbardziej popularnych polskich potraw. 05:05 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 05:35 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:10 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:40 Kucharze kontra łgarze Real tv Widzowie przekonają się, czy utalentowany domowy kucharz może wygrać z zawodowcem. Zobaczą, czy prawdziwy profesjonalista ma umiejętności, jakich nie posiada amator. Poziom gry okazuje się wyrównany. 07:10 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 09:10 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 09:40 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 10:10 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 10:40 Południowe smaki według Trishy Magazyn kulinarny Trisha Yearwood dzieli się z widzami ulubionymi przepisami, zarówno starymi jaki i nowymi. Prowadząca zaprasza na posiłki znajomych i rodzinę. Jej przepisy zawsze są ciekawe i łatwe w przyrządzeniu. 11:25 Świąteczne przepisy Giady Magazyn kulinarny Giada de Laurentiis pokazuje, jak urządzić świąteczne przyjęcie bez stresu. Przeprowadza widzów przez proces krok po kroku - od planowania menu do wyboru dekoracji i muzyki. 11:55 Świąteczne przepisy Giady Magazyn kulinarny Giada de Laurentiis pokazuje, jak urządzić świąteczne przyjęcie bez stresu. Przeprowadza widzów przez proces krok po kroku - od planowania menu do wyboru dekoracji i muzyki. 12:30 Kuba Winkowski - najlepszy brytyjski szef kuchni Film dokumentalny Kuba Winkowski to kucharz, który dla królowej Elżbiety II ściął włosy. To jednak nie jedyna rzecz wyróżniająca tego kucharza - w 2018 roku został laureatem prestiżowego konkursu National Chef of the Year. 13:00 Mistrzowie smaku Film dokumentalny 13:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 18 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam podróżuje do Minneapolis w poszukiwaniu Juicy Lucy, burgera nadziewanego serem. Następnie będzie pałaszował pieczone prosię w towarzystwie specjalnego gościa programu. 14:00 Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:15 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 17:00 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 17:30 Subiektywny ranking smaków Odcinek 3 Magazyn kulinarny W tym odcinku najpopularniejsze streetfoody świata. Autorzy sprawdzą gdzie można zjeść najlepsze potrawy serwowane na ulicy. 18:00 Subiektywny ranking smaków Odcinek 4 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, czym wyróżniają się kuchnie poszczególnych rejonów globu, dla których deserów warto zgrzeszyć, co wypada zjeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek. 18:35 Subiektywny ranking smaków Odcinek 5 Magazyn kulinarny W tym odcinku autorzy przedstawiają najsłodsze desery, bez których wiele osób nie wyobraża sobie udanego dnia. Sprawdzają, które smakołyki można przygotować w domu, a po które lepiej iść do cukierni. 19:05 Zamiana szefów kuchni Odcinek 5 Reality show Kamil Kędzierski, szef kuchni awangardowej restauracji Neo-Bistro, zlokalizowanej w biznesowej dzielnicy Warszaw, zamienia się z Arshakiem Stepanyanem, szefem ormiańskiej restauracji w Łodzi. 19:40 Pojedynek o fartuch Odcinek 3 Real tv W każdym odcinku dwóch szefów kuchni walczy o wymarzoną posadę w najlepszych restauracjach USA. Widzowie zobaczą, jak radzą sobie ze zwątpieniem, rosnącą presją czy niezadowolonymi klientami. 20:45 Włoska uczta na morzu Odcinek 3 Serial dokumentalny Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. 21:45 Odkrycia Magdy Gessler Odcinek 1 Serial dokumentalny Magda Gessler gości w warszawskiej restauracji Zoni, gdzie szefem kuchni jest Aleksander Baron. W menu: chłodnik z wołowiną, wyjątkowy ser dojrzewający w ziemi i podany na torfie, a na deser mus z mózgiem i wanilią. 22:45 Festiwal jedzenia Odcinek 7 Magazyn kulinarny Twórcy programu jeżdżą na konkursy kulinarne w całych Stanach zjednoczonych. Od South Beach Seafood Festival, po San Diego Bacon Fest, szefowie kuchni walczą ze sobą, aby udowodnić, że ich danie jest najlepsze. 23:50 ● Trwa