StacjeFood Network03.09.2023 Food Network - Program TV na 03.09.2023 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 03.09 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Pojedynek na grille Real tv Eddie Jackson,, zwycięzca programu "Food Network Star" oraz były zawodnik NFL, wyrusza w trasę. W każdy mieście mierzy się z trzema mistrzami barbecue. Każdy z nich będzie miał szansę na wygranie 5 tysięcy dolarów. 00:45Powtórka Włoska uczta na morzu Serial dokumentalny Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. 01:45Powtórka Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 02:45Powtórka Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 03:45 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 04:45Powtórka Palce lizać Odcinek 5 Magazyn kulinarny Eddie Jackson jest entuzjastą najlepszego jedzenia. Dzieli się tajnikami tego, co sprawia, że posiłki dają poczucie komfortu. Wybiera najpyszniejsze, najbardziej satysfakcjonujące potrawy. 05:15Powtórka Patenciary - dziecinnie proste! Magazyn kulinarny 06:00 MądrzeJEMY z Katarzyną Bosacką Odcinek 1 Magazyn W tym odcinku autorzy udowadniają, że jajko to polskie superfood, i obalają różne mity dotyczące tego produktu. Jedna z uczestniczek programu odwiedzi fermę i sprawdzi, jak żyją kury na wolnym wybiegu. 06:30 MądrzeJEMY z Katarzyną Bosacką Odcinek 2 Magazyn Odcinek poświęcony cukrowi. Widzowie dowiedzą się, ile cukru ludzie zjadają, nawet o tym nie wiedząc. W programie także wskazówki, jak oduczyć dzieci miłości do słodkości i jak zdrowo osłodzić sobie życie. 07:00 MasterChef Junior Show W finałowym odcinku programu pojawią się wszyscy uczestnicy tej edycji, by wspólnie z jurorami i gośćmi specjalnymi wziąć udział w konkurencji drużynowej. Następnie dojdzie do ostatecznego pojedynku. 07:30Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:00Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:35Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 10:05 Makłowicz w drodze Odcinek 3 Magazyn kulinarny Robert wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Ötztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai. 10:35Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:10 Przyślij przepis Odcinek 3 Magazyn kulinarny Marta I Klaudia przyjaźnią się od lat. Pierwsza jest zapaloną podróżniczką, kocha poznawać nowe smaki, druga - wielbicielką lokalnych produktów. Dziewczyny zapraszają na kolację znajomych, którzy ocenią, która z nich lepiej gotuje. 12:15Powtórka Przyślij przepis Odcinek 4 Magazyn kulinarny Autorzy odwiedzają pasjonatów gotowania. Podpatrują, jaki jest ich sposób na udany obiad czy kolację. Zaglądają do kuchni widzów, którzy będą mogli zaprezentować swoje przepisy na popisowe dania. 12:45 Z gruntu zdrowo Magazyn kulinarny Gospodarz programu udowadnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Udaje się na pola, by przekonać się, jak wyglądają uprawy. 13:15Powtórka Z gruntu zdrowo Magazyn kulinarny Gospodarz programu udowadnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Udaje się na pola, by przekonać się, jak wyglądają uprawy. 13:45 Sztuka mięsa Odcinek 10 Magazyn kulinarny Tym razem Tomek zawita na Kujawy i odwiedza hodowlę Gęsi Andrzeja Kloneckiego. Razem z lokalnym kołem gospodyń wiejskich przygotowuje pyszną pieczoną faszerowaną gęś. Zdradza także patent na wyśmienite ragout z gęsi. 14:15Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 11 Magazyn kulinarny Tym razem w kuchni Tomka rozgości się gulasz z drobiowych serc w pomidorowo - śmietanowym sosie z kapustą, do których poda świderki smażone na palonym maśle. 14:45Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 12 Magazyn kulinarny Tomek przygotowuje owiniętą naleśnikami pieczoną górkę z mięsa cielęcego i z pieczarkowym sosem. Robi też sznycle cielęce, do których podaje smażone jajka i podkręconą chili sałatkę ziemniaczaną. 15:15Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 15:45Powtórka Jedzenie w trasie Odcinek 1 Sezon 1 Magazyn kulinarny Rubio delektuje się wszelkimi rodzajami mięsa w "Il Focalaro". W "Dal Baffo" zjada carbonarę i polędwiczki. Na koniec wraz z kierowcą Pippo, Rubio odwiedza "Al Capolinea". 16:15 Symon gotuje w ogrodzie Magazyn kulinarny Michael Symon zachęca widzów do przygotowywania potraw na świeżym powietrzu, korzystając z grilla. Udziela wskazówek dotyczących grillowania, dzięki którym każdy posiłek będzie pyszny. 17:20 Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 17:55Powtórka Mania grillowania z Bobbym Flayem Magazyn kulinarny Tym razem Bobby pokaże, jak stworzyć wegetariańskie menu z mnóstwem smaku - przygotuje mini pizze z grillowanych grzybów Portobello z oliwą z oliwek, kaparami, papryką, pomidorami i kozim serem. 18:55Powtórka Ogniem i patelnią Magazyn kulinarny Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania Alex Guarnaschelli, która sieje postrach na konkursach kulinarnych. 19:30Powtórka Pichcić z Zoe Odcinek 2 Magazyn kulinarny Zoë François uwielbia tworzyć słodkie cuda. Udowadnia, że przygotowanie deseru idealnego może być świetną zabawą. Wpada z wizytą do domów zdolnych kucharzy oraz odwiedza ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań. 20:30Powtórka Dziewczyny z wypiekami Magazyn kulinarny Agata i Małgosia dostają zamówienie na tort dla projektantki swetrów i blogerki. Wypiek ma być bezglutenowy, więc dziewczyny przygotowują biszkopt z mąki kokosowej i kukurydzianej. 21:05Powtórka Dziewczyny z wypiekami Magazyn kulinarny Agata i Małgosia dostają zamówienie na tort dla projektantki swetrów i blogerki. Wypiek ma być bezglutenowy, więc dziewczyny przygotowują biszkopt z mąki kokosowej i kukurydzianej. 21:40 Bójka na plaży Odcinek 6 Real tv W rywalizacji na plaży zetrą się ze sobą dwie drużyny ze Wschodniego i z Zachodniego Wybrzeża Ameryki. Każdej będzie przewodzić znakomita szefowa kuchni, która zbierze najlepszych kucharzy regionu. 22:20Powtórka Światowa kuchnia Ravinder Odcinek 11 Magazyn kulinarny Brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w kulinarną podróż, podczas której pokazuje, jak jada się na całym świecie. Ponadto gospodyni w każdym z przepisów dodaje swoje pomysły. 23:20 Sklepowy turniej Guya Real tv Rywalizujący ze sobą utalentowani młodzi kucharze marzący o karierze szefów kuchni muszą wykazać się się wieloma talentami - umiejętnością robienia zakupów i gotowania. 23:55 ● Trwa