StacjeFood Network02.12.2023 Food Network - Program TV na 02.12.2023 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 02.12 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Molly gotuje na farmie - najlepsze przepisy Odcinek 7 Magazyn kulinarny Autorka książek kucharskich, blogerka kulinarna Molly Yeh mieszka na wsi na pograniczu Minnesoty i Północnej Dakoty. W swojej przytulnej wiejskiej kuchni, gospodyni przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. 00:30 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 11 Magazyn kulinarny Na Sardynii Simone próbuje pięciu wersji culurgiones, czyli ravioli, wybranych przez pięciu lokalnych doradców. 01:00Powtórka Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 02:10Powtórka Mistrzostwa w świątecznych wypiekach Real tv Uczestnicy konkursu demonstrują swoje umiejętności, przywołując tradycyjne świąteczne smaki. Zawodnicy, którzy przejdą do kolejnego etapu, będą musieli przyrządzić nowe wersje tradycyjnych dań. 02:40Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 03:45Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 04:20Powtórka Na tropie składników Odcinek 2 Magazyn kulinarny Widzowie poznają proces powstawania słodyczy i słodkich napojów od pomysłu, po składniki, taśmy produkcyjne, sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, aż po opakowanie. 04:50 Pyszne 25 Magazyn kulinarny W programie m. in: jak przygotować domową zupkę chińską, przepis na polędwiczkę wieprzową zapiekaną w kruchym cieście francuskim, a także chrupiące, karmelizowane marchewki z rodzynkami. 05:20 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 06:00 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 06:45Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 07:20Powtórka Przepisy prosto z serca Odcinek 13 Magazyn kulinarny W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół przedstawia widzom trzy przepisy na potrawy, które dzięki doskonałej współpracy zawsze się udają. 07:55 Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 08:35 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 09:10Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 09:45Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 10:20 Gwiazdy od kuchni Magazyn kulinarny Jest znanym aktorem oraz prekursorem stand-upu w Polsce. Poza występami na scenie uwielbia też dobrze zjeść. Za czasów studenckich do zaspokojenia głodu wystarczyły mu tosty z serem i szynką oraz parówki z musztardą. 10:50 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 11:25Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 12:10Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 12:55 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 13:40 Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 14:15 Kuchnia z pasją Odcinek 5 Rozrywka Restauratorka i szefowa kuchni Erin French otworzyła restaurację w rodzinnym mieście Freedom w Maine. Klienci ze świata odwiedzają "The Lost Kitchen", by delektować się różnymi przysmakami. 14:50 Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 15:50Powtórka Odkrycia Magdy Gessler Serial dokumentalny Podczas podróży po Polsce znana restauratorka Magda Gessler odwiedza oryginalne restauracje, by przyjrzeć się pracy ich właścicieli. Przedstawia historie bohaterów, a także kosztuje popisowych dań. 17:40 Z gruntu zdrowo Odcinek 5 Magazyn kulinarny Aby dowiedzieć się więcej o kapuście, widzowie razem z Tadeuszem odwiedzą miejscowość Łopatki w okolicach Łodzi, gdzie Monika Mrowińska prowadzi gospodarstwo ekologiczne Mrowisko. 18:15 Toskański turniej smaku Odcinek 5 Magazyn kulinarny Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini zapraszają dziesięciu szefów kuchni do wspólnego gotowania w willi w Toskanii. Zawodnicy będą musieli udowodnić, że mają to, co jest niezbędne, aby zostać najlepszym szefem kuchni. 18:50Powtórka Jedzenie marzenie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Damiano Carrara, sędzia programu "Bake Off Italy", ujawnia anegdoty, które towarzyszyły realizacji marzenia jego życia, od przybycia do Stanów Zjednoczonych, po otwarcie trzeciego sklepu. 19:50 Słodkie świąteczne starcie Real tv Jonathan Bennett kieruje pięcioma zespołami cukierników, którzy mierzą się w czterech rundach. Po każdej bitwie, jedna drużyna zostaje wyeliminowana. Zwycięzca otrzyma nagrodę w wysokości 25 000 dolarów. 20:25 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 21:30Powtórka Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 22:00 Zabawnie o jedzeniu Magazyn kulinarny Program z akcentami popkultury, sprawdzonymi przepisami i wyjątkową obsadą, opowiada o jedzeniu w zabawnej formie. 22:30Powtórka Zabawnie o jedzeniu Magazyn kulinarny Program z akcentami popkultury, sprawdzonymi przepisami i wyjątkową obsadą, opowiada o jedzeniu w zabawnej formie. 23:05 Sklepowy turniej Guya Real tv Rywalizujący ze sobą utalentowani młodzi kucharze marzący o karierze szefów kuchni muszą wykazać się się wieloma talentami - umiejętnością robienia zakupów i gotowania. 23:40 ● Trwa