StacjeFood Network12.01.2024 Food Network - Program TV na 12.01.2024 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 12.01 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 00:00Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 00:30Powtórka Wiem, co jem na diecie Odcinek 8 Magazyn poradnikowy Prowadząca odpowie, jak przetrwać na diecie mając rodzinę. Wyjaśni, czy lepiej gotować dwa obiady czy przekonać domowników do własnego jadłospisu i co gotować, żeby wszyscy jedli zdrowo i do syta. 01:05Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 01:40 Z gruntu zdrowo Magazyn kulinarny Gospodarz programu udowadnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Udaje się na pola, by przekonać się, jak wyglądają uprawy. 02:20Powtórka Z gruntu zdrowo Magazyn kulinarny Gospodarz programu udowadnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Udaje się na pola, by przekonać się, jak wyglądają uprawy. 02:50Powtórka Apetyt na miłość Odcinek 8 Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 03:20Powtórka Król mięsa Magazyn kulinarny Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina. 04:10Powtórka W życiu nie jadłeś nic lepszego Magazyn kulinarny Szefowie kuchni przedstawiają swoje ulubione dania, które według nich zasługują na miano najlepszych na świecie. Niektóre z nich wymagają wielogodzinnej pracy, inne są proste w przygotowaniu. 04:35 Tradycyjne smaki Palermo Magazyn kulinarny Giusina Battaglia powraca z wieloma nowymi i ekscytującymi przepisami. Pokazuje widzom, jak przyrządzić typowe sycylijskie potrawy z lokalnych i tradycyjnych składników. 05:05Powtórka Z gruntu zdrowo Magazyn kulinarny Gospodarz programu udowadnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Udaje się na pola, by przekonać się, jak wyglądają uprawy. 06:00Powtórka Z gruntu zdrowo Magazyn kulinarny Gospodarz programu udowadnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Udaje się na pola, by przekonać się, jak wyglądają uprawy. 06:35 Marco w kuchni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Marco Bianchi pokazuje, w jaki sposób jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację. 07:10Powtórka Marco w kuchni Odcinek 3 Magazyn kulinarny Marco Bianchi pokazuje, w jaki sposób jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację. 07:45 Kuchnia jak u mamy Odcinek 9 Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 08:20 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 9 Magazyn kulinarny Recenzenci kulinarni dzielą się z widzami swoimi opiniami na temat restauracji, które odwiedzają we Włoszech. Podpowiadają, które lokale warto odwiedzić, by zadowolić swoje podniebienie. 08:55 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 10:00Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 10:30 Wiem, co jem na diecie Odcinek 9 Magazyn poradnikowy Katarzyna Bosacka radzi, jak skutecznie stracić kilogramy i trwale zmienić złe nawyki żywieniowe. Weźmie pod lupę modne diety i produkty dietetyczne. Rozprawi się z mitami na temat odchudzania. 11:05 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Odcinek 3 Magazyn poradnikowy W tym odcinku "Wiem, co jem" Kasia Bosacka wraz z restauratorką Agnieszką Kręglicką zajmie się zupami. Natomiast w "Wiem, co kupuję" wszystko o sprytnych akwizytorach. 11:40 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 12:20Powtórka Bake Off Włochy Magazyn kulinarny W Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta. 12:55 Dieta czy cud? Odcinek 8 Lifestyle Prowadzące wprowadzają widzów w skomplikowany świat diet. Udowodniają, że najważniejsze to mądrze o siebie dbać. Testują różne diety, tabletki, gadżety i maszyny odchudzające. 14:40Powtórka Rozdrażnić tytanów Real tv Bobby Flay mierzy się z trojgiem gigantów kulinarnej sceny. Widzowie przekonają się komu przypadnie nagroda 200 tysięcy dolarów. 15:25Powtórka Akcja: Restauracja! Real tv Robert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom. 16:25 Sztuka mięsa Odcinek 9 Magazyn kulinarny Tomek gotuje wieprzowe kotlety z cytrusowo-kawową marynatą, do których robi znakomite karczochy w cieście. Przygotuje też szarpaną łopatkę wieprzową z chrzanem. 17:20Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 10 Magazyn kulinarny Tym razem Tomek zawita na Kujawy i odwiedza hodowlę Gęsi Andrzeja Kloneckiego. Razem z lokalnym kołem gospodyń wiejskich przygotowuje pyszną pieczoną faszerowaną gęś. Zdradza także patent na wyśmienite ragout z gęsi. 17:55Powtórka Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 18:25Powtórka Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 19:00 Apetyt na miłość Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 19:35 Dieta czy cud? Lifestyle Prowadzące wprowadzają widzów w skomplikowany świat diet. Udowodniają, że najważniejsze to mądrze o siebie dbać. Testują różne diety, tabletki, gadżety i maszyny odchudzające. 20:35 Dziecięce mistrzostwa wypieków Serial dokumentalny Gospodarze programu pomagają młodym, utalentowanym kucharzom w realizacji skomplikowanych zadań, które pozwolą im odkryć kulinarny talent, a najzdolniejszemu z nich zdobyć nagrodę pieniężną. 21:20 Włoska uczta na morzu Odcinek 1 Serial dokumentalny Antonino Cannavacciuolo ponownie wyrusza w podróż, aby odkryć nasze morze i jego dobro: w tym odcinku szef kuchni wysiądzie w swoim Vico Equense. 22:20 Król mięsa Magazyn kulinarny Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina. 23:20 ● Trwa