Magda Gessler: Żeby być dobrym restauratorem, trzeba być człowiekiem renesansu [WIDEO]

Redakcja Telemagazyn
Magda Gessler (fot. Dzień Dobry TVN/x-news)
Magda Gessler (fot. Dzień Dobry TVN/x-news)
Magda Gessler postanowiła rozdawać restauracjom... poziomki. Chodzi o specjalne odznaczenia stworzone na wzór gwiazdek Michelin, które Gessler przyznaje wybranym przez siebie restauracjom, doceniając w ten sposób jakość jedzenia i obsługi. - Żeby być dobrym restauratorem, trzeba być człowiekiem renesansu - podkreśliła Gessler w reportażu "Dzień Dobry Wakacje".

Magda Gessler: Żeby być dobrym restauratorem, trzeba być człowiekiem renesansu

CZYTAJ TAKŻE:
MAGDA GESSLER POKAZAŁA CÓRKĘ! [ZDJĘCIA]
MAGDA GESSLER ZRYWA UMOWY Z 9 RESTAURACJAMI! MAMY OŚWIADCZENIE!

Magda Gessler: Dobry kelner musi mieć dobry produkt

Magda Gessler: Są miejsca w Polsce tak zjawiskowe, że sama nie mogę w to uwierzyć

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Styl życia

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na telemagazyn.pl Telemagazyn