StacjeFood Network20.05.2017 Food Network - Program TV na 20.05.2017 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 20.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 13 Serial dokumentalny 00:00 Zasadzka na restaurację Odcinek 3 Serial dokumentalny 01:01 Na ostro! Odcinek 5 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 02:00 Na ostro! Odcinek 6 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 02:30 Na ratunek restauracjom Odcinek 19 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 03:00 Posiekani Odcinek 3 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:50 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 04:40 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 05:05 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:30 Południowe smaki według Trishy Odcinek 10 Magazyn kulinarny 06:00 Południowe smaki według Trishy Odcinek 11 Magazyn kulinarny 06:30 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 07:00 Ewa gotuje Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz przygotowuje kolorową i zdrową zupę paprykową z kaszą jaglaną. Następnie piecze karkówkę w plastrach, przełożoną cebulą, a na deser zaproponuje ciasto bez pieczenia. 07:30 Wypieki z Anną Olson Odcinek 20 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 08:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 1 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 08:30 Grzeszne słodkości Odcinek 3 Magazyn kulinarny 09:00 Grzeszne słodkości Odcinek 4 Magazyn kulinarny 09:30 Gwiazdy na tacy Odcinek 7 Magazyn poradnikowy Program Gwiazdy na tacy to wizyty u gwiazd, które opowiadają o tajemnicach swego dobrego wyglądu i samopoczucia. Program prowadzi Beata Sadowska. 10:00 Menu z pudełka Magazyn kulinarny Fakt, że ludzie żyją coraz szybciej, a godziny pracy coraz bardziej się wydłużają, nie powinien być przeszkodą w zdrowym stylu życia. Program przedstawia kulinarne przepisy dla zapracowanych. 10:30 Pyszne 25 Odcinek 10 Magazyn kulinarny W tym odcinku kurki, prawdziwki, podgrzybki i boczniaki, a także makarony, które są szybkie i proste w przygotowaniu. Dodatkowo pozwalają na kreatywność w kuchni i co oczywiste wyśmienicie smakują. 11:00 Pyszne 25 Odcinek 11 Magazyn kulinarny Tym razem Ania Starmach proponuje dania kuchni orientalnej. Będzie kurczak w sosie sojowym z chili, indyk z ostrą papryczką i mlekiem kokosowym, makaron z wieprzowiną oraz warzywa w tempurze. 11:30 Domówka Odcinek 9 Magazyn poradnikowy Charlie Daigneault odwiedza polskie domy i pomaga ich mieszkańcom przygotować niezapomniane przyjęcia. 12:00 Domówka Odcinek 10 Magazyn poradnikowy Charlie Daigneault odwiedza polskie domy i pomaga ich mieszkańcom przygotować niezapomniane przyjęcia. 12:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 13:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 13:30 Domowa kuchnia Valerie Odcinek 4 Magazyn kulinarny 14:00 Domowa kuchnia Valerie Odcinek 5 Magazyn kulinarny 14:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 1 Serial dokumentalny 15:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 10 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 16:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 11 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:30 Pyszne 25 Odcinek 10 Magazyn kulinarny W tym odcinku kurki, prawdziwki, podgrzybki i boczniaki, a także makarony, które są szybkie i proste w przygotowaniu. Dodatkowo pozwalają na kreatywność w kuchni i co oczywiste wyśmienicie smakują. 18:00 Pyszne 25 Odcinek 11 Magazyn kulinarny Tym razem Ania Starmach proponuje dania kuchni orientalnej. Będzie kurczak w sosie sojowym z chili, indyk z ostrą papryczką i mlekiem kokosowym, makaron z wieprzowiną oraz warzywa w tempurze. 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 16 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 17 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 20:00Powtórka Osobisty szef kuchni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 20:30 Akcja: Restauracja! Odcinek 2 Inny Dwaj eksperci z dziedziny gastronomii w ciągu sześciu dni mają dokonać metamorfozy podupadającej restauracji. Ich celem jest doprowadzenie odnowionego lokalu do sukcesu. 21:00 Posiekani Odcinek 11 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 22:00 Zasadzka na restaurację Odcinek 2 Serial dokumentalny 23:00 ● Trwa