StacjeFood Network04.11.2023 Food Network - Program TV na 04.11.2023 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 04.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 00:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 01:00 Włoska uczta na morzu Odcinek 4 Serial dokumentalny Wypłynęliśmy z Porticello, niedaleko Bagherii z Antonino Cannavacciuolo: kuter rybacki Ghost ze swoimi wilkami morskimi czeka na bogaty łup. 01:30Powtórka Patenciary Odcinek 3 Magazyn kulinarny Daria zdradza swoje triki na szybkie, pyszne i niebanalne śniadania. Dzieli się przepisami na francuskie ciasteczka cynamonowe z jeżynami i podpłomyki wypełnione chrupiącym boczkiem i salsą z kolorowych pomidorów. 02:30Powtórka Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 03:05Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 04:00Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 2 Magazyn kulinarny W tym odcinku Bieszczady. Autorzy odwiedzają Grzegorza Sowę i odkrywają tajniki hodowli owiec. Widzowie dowiedzą się, czym charakteryzuje się baranina oraz jagnięcina, 04:35Powtórka Palce lizać Odcinek 12 Magazyn kulinarny Eddie Jackson jest entuzjastą najlepszego jedzenia. Dzieli się tajnikami tego, co sprawia, że posiłki dają poczucie komfortu. Wybiera najpyszniejsze, najbardziej satysfakcjonujące potrawy. 05:05Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 06:00 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 06:45Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 07:20Powtórka Przepisy prosto z serca Odcinek 9 Magazyn kulinarny W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół przedstawia widzom trzy przepisy na potrawy, które dzięki doskonałej współpracy zawsze się udają. 07:55 Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 08:35 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 09:10Powtórka Makłowicz w drodze Odcinek 1 Magazyn kulinarny Robert zwiedza cesarski Hofburg i zagląda na brunch do restauracji z nowoczesną kuchnią. Gulasz z polentą czy Wiener Schnitzel to z kolei dania tradycyjne, których można spróbować w gospodzie działającej na starym mieście od 1536 roku. 09:45Powtórka Makłowicz w drodze Odcinek 2 Magazyn kulinarny Pierwszym przystankiem w podróży jest górskie schronisko Dolomiten Hütte z tradycyjną kuchnią. Robert zamawia serowe kluski, a na tarasie z widokiem na Spitzkofel gotuje krupnik z pęczaku. Miejscowy sznaps powstaje w rodzinnej destylarni. 10:20Powtórka Gwiazdy od kuchni Magazyn kulinarny Jest znanym aktorem oraz prekursorem stand-upu w Polsce. Poza występami na scenie uwielbia też dobrze zjeść. Za czasów studenckich do zaspokojenia głodu wystarczyły mu tosty z serem i szynką oraz parówki z musztardą. 10:50 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 11:25Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 12:10Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 12:55 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 13:40 Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 14:15 Kuchnia z pasją Odcinek 1 Rozrywka Restauratorka i szefowa kuchni Erin French otworzyła restaurację w rodzinnym mieście Freedom w Maine. Klienci ze świata odwiedzają "The Lost Kitchen", by delektować się różnymi przysmakami. 14:50 Kuchnia jak u mamy Odcinek 9 Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 15:50Powtórka Odkrycia Magdy Gessler Odcinek 1 Serial dokumentalny Magda Gessler gości w warszawskiej restauracji Zoni, gdzie szefem kuchni jest Aleksander Baron. W menu: chłodnik z wołowiną, wyjątkowy ser dojrzewający w ziemi i podany na torfie, a na deser mus z mózgiem i wanilią. 17:40 Z gruntu zdrowo Odcinek 1 Magazyn kulinarny Widzowie udadzą się z Tadeuszem do Kosowa Lackiego na Mazowszu, gdzie buraki uprawiane są z należytą im uwagą. O wymaganiach tych warzyw i ich najciekawszych odmianach opowie gospodarz, Bartek. 18:15Powtórka Toskański turniej smaku Odcinek 1 Magazyn kulinarny Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini zapraszają dziesięciu szefów kuchni do wspólnego gotowania w willi w Toskanii. Zawodnicy będą musieli udowodnić, że mają to, co jest niezbędne, aby zostać najlepszym szefem kuchni. 18:50Powtórka Rodzinne przepisy Joanny Odcinek 5 Magazyn kulinarny Joanna Gaines spędza czas w kuchni, dzieląc się z widzami ulubionymi przepisami. Przy okazji zdradza skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż do nich wraca. 19:50 Halloweenowe wojny Real tv Sześć drużyn bierze udział w zawodach na najzabawniejszą, oddającą klimat święta Halloween, a jednocześnie najsmaczniejszą pracę, wykonaną ze słodkości. Nagrodą jest 50 000 dolarów. 20:25 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 21:30Powtórka Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 22:00 Zabawnie o jedzeniu Magazyn kulinarny Program z akcentami popkultury, sprawdzonymi przepisami i wyjątkową obsadą, opowiada o jedzeniu w zabawnej formie. 22:30Powtórka Zabawnie o jedzeniu Magazyn kulinarny Program z akcentami popkultury, sprawdzonymi przepisami i wyjątkową obsadą, opowiada o jedzeniu w zabawnej formie. 23:05 Sklepowy turniej Guya Real tv Rywalizujący ze sobą utalentowani młodzi kucharze marzący o karierze szefów kuchni muszą wykazać się się wieloma talentami - umiejętnością robienia zakupów i gotowania. 23:40 ● Trwa