StacjeFood Network18.11.2023 Food Network - Program TV na 18.11.2023 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 18.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 00:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 01:00 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 1 Magazyn kulinarny Autorzy sprawdzają, gdzie zjeść w Mediolanie. Pięć lokali polecanych przez pięciu mieszkańców miasta. W każdym miejscu można zjeść klasycznego włoskiego kotleta. Każdy przyrządzony według tych samych zasad, ale każdy inny. 01:30Powtórka Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 02:30Powtórka Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 03:05Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 04:00Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 12 Magazyn kulinarny Tomek przygotowuje owiniętą naleśnikami pieczoną górkę z mięsa cielęcego i z pieczarkowym sosem. Robi też sznycle cielęce, do których podaje smażone jajka i podkręconą chili sałatkę ziemniaczaną. 04:35Powtórka Jak to ugryźć Odcinek 7 Magazyn kulinarny Szefowa kuchni Lovely słynie z dobrej nowoczesnej kuchni amerykańskiej. Wierzy, że jedzenie to sposób na tworzenie pięknych wspomnień. Uwielbia używać jadalnych kwiatów, złotych liści i innych kwitnących akcentów w popisowych potrawach. 05:05 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 06:00 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 06:45Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 07:20Powtórka Przepisy prosto z serca Odcinek 11 Magazyn kulinarny W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół przedstawia widzom trzy przepisy na potrawy, które dzięki doskonałej współpracy zawsze się udają. 07:55 Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 08:35 Makłowicz w drodze Odcinek 2 Magazyn kulinarny Pierwszym przystankiem w podróży jest górskie schronisko Dolomiten Hütte z tradycyjną kuchnią. Robert zamawia serowe kluski, a na tarasie z widokiem na Spitzkofel gotuje krupnik z pęczaku. Miejscowy sznaps powstaje w rodzinnej destylarni. 09:10Powtórka Makłowicz w drodze Odcinek 3 Magazyn kulinarny Robert wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Ötztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai. 09:45Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 10:20Powtórka Gwiazdy od kuchni Magazyn kulinarny Jest znanym aktorem oraz prekursorem stand-upu w Polsce. Poza występami na scenie uwielbia też dobrze zjeść. Za czasów studenckich do zaspokojenia głodu wystarczyły mu tosty z serem i szynką oraz parówki z musztardą. 10:50 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 11:25Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 12:10Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 12:55 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 13:40 Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 14:15 Kuchnia z pasją Odcinek 3 Rozrywka Restauratorka i szefowa kuchni Erin French otworzyła restaurację w rodzinnym mieście Freedom w Maine. Klienci ze świata odwiedzają "The Lost Kitchen", by delektować się różnymi przysmakami. 14:50 Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 15:50Powtórka Odkrycia Magdy Gessler Odcinek 3 Serial dokumentalny Podczas podróży po Polsce znana restauratorka Magda Gessler odwiedza oryginalne restauracje, by przyjrzeć się pracy ich właścicieli. Przedstawia historie bohaterów, a także kosztuje popisowych dań. 17:40 Z gruntu zdrowo Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tadeusz odwiedzi miejscowość Wola Batorska, gdzie Lucyna i Marek Gawłowie prowadzą gospodarstwo ekologiczne Słoneczna Zagroda. Przyjrzy się uprawie cebuli i porozmawia o tym popularnym produkcie. 18:15 Toskański turniej smaku Odcinek 3 Magazyn kulinarny Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini zapraszają dziesięciu szefów kuchni do wspólnego gotowania w willi w Toskanii. Zawodnicy będą musieli udowodnić, że mają to, co jest niezbędne, aby zostać najlepszym szefem kuchni. 18:50 Rodzinne przepisy Joanny Magazyn kulinarny Przepełniona ciepłem i pasją do wszystkiego, co rodzinne, Joanna Gaines spędza czas w kuchni, dzieląc się swoimi ulubionymi przepisami. Opowiada skąd pochodzą i dlaczego wciąż do nich wraca. 19:50 Budżetowe wyzwanie Odcinek 3 Real tv Trójka utalentowanych kucharzy amatorów staje przed wyzwaniem przyrządzenia posiłku, który miałby być jednocześnie pyszny i tani. Zwycięzca otrzyma roczny zapas zakupów. 20:25 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 21:30Powtórka Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 22:00 Zabawnie o jedzeniu Magazyn kulinarny Program z akcentami popkultury, sprawdzonymi przepisami i wyjątkową obsadą, opowiada o jedzeniu w zabawnej formie. 22:30Powtórka Zabawnie o jedzeniu Magazyn kulinarny Program z akcentami popkultury, sprawdzonymi przepisami i wyjątkową obsadą, opowiada o jedzeniu w zabawnej formie. 23:05 Sklepowy turniej Guya Real tv Rywalizujący ze sobą utalentowani młodzi kucharze marzący o karierze szefów kuchni muszą wykazać się się wieloma talentami - umiejętnością robienia zakupów i gotowania. 23:40 ● Trwa