Mariusz Pudzianowski, Kamil Waluś, Michał Materla i Rafał Moks nowymi jurorami w "TOP CHEF" już 19 marca!
Uczestnicy zmierzą się z miłościwie panującym - w polskiej kuchni - kotletem schabowym! A ich dania oceni bardzo wymagające jury - śmietanka polskich zawodników MMA!
CZYTAJ TAKŻE:
POZNAJ WSZYSTKICH 13 UCZESTNIKÓW "TOP CHEF 2" [ZDJĘCIA]
"TOP CHEF 2" 12.03.2014, ODC. 2: ODPADŁ PIOTR LISAKOWSKI. ZOSTAŁO TYLKO 12 UCZESTNIKÓW [ZDJĘCIA]
Mariusz Pudzianowski - od 6 lat zawodnik MMA, siejący postrach u rywali i zachwyt u płci pięknej.
- Preferuję polską kuchnię. Na pewno na coś mizernego nie kupią mnie!
Kamil Waluś - zawodnik KSW w wadzie ciężkiej, większość walk wygrywał przez nokaut.
- To jest moje ulubione danie i na pewno je surowo ocenię!
Michał Materla - współczesny gladiator, jest aktualnym międzynarodowym Mistrzem Federacji KSW w kategorii średniej. 22 marca odbędzie się kolejna gala KSW26! W hali Torwar, w Warszawie, Michał Materla po raz trzeci zmierzy się z Jayem Silvą, a stawką tego pojedynku będzie pas Międzynarodowego Mistrza Federacji KSW, którego posiadaczem jest Materla.
- Ilość i jakość kalorii jest bardzo ważna. Nie możemy jeść za tłusto!
Rafał Moks - polski zawodnik mieszanych sztuk walki, były mistrz rosyjskiej organizacji M-1.
- Nie będę wymagający, żeby był smaczny ten kotlet!
To będzie bardzo ostra runda! Czyj schabowy okaże się najsmaczniejszy? Kto okaże się najlepszy, a kto będzie zagrożony i trafi do nerwowej dogrywki?
Przekonamy się już w środę, 19 marca, o godz. 20.35 - tylko w Telewizji POLSAT!
