W 4. odcinku TOP CHEF zobaczymy: jazzową wokalistkę o międzynarodowej sławie Urszulę Dudziak, Wojciecha Łozo Łozowskiego jednego z liderów grupy Afromental oraz Macieja Obukowicza, uczestnika 2. edycji „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia”. Wszyscy, związani od lat z USA, ocenią u uczestników umiejętność przygotowywania… kanapek. W kuchni będzie aż kipieć od namiaru gorąca i emocji! Okaże się bowiem, że można podać kanapkę z… ośćmi.
CZYTAJ TAKŻE:
"TOP CHEF" 18.03.2015, ODCINEK 3. ODPADLI DOROTA KACZMAREK I PIOTR ANTKOWICZ
"TOP CHEF" 18.03.2015 ODCINEK 3. FILMOWA KUCHNIA I WODNE POTWORY [WIDEO+ZDJĘCIA]
Druga konkurencja z pozoru również wydaje się łatwa. Królową eliminacji będzie gałka muszkatołowa. Czy przyprawa o specyficznym smaku przyniesie kucharzom szczęście? Na pewno sprzyjać będzie ono jurorom, którzy spotkanie z daniami uczestnikom przeżyją. Ale … No właśnie … - _Na to mi się nie chce patrzeć, ueee; - jedyne gałki, które tu wyszły to nam z oczu, kiedy patrzyliśmy na wasze gotowanie; - nie jesteśmy królikami doświadczalnymi! _– to tylko niektóre z komentarzy jury. Natomiast jeden z uczestników będzie miał styczność z… – Ta piątka, umarłem, umarłem. Jakbym złapał papieża – opowie innym rozemocjonowany Michał Czekajło. Co dokładnie mu się przytrafiło? Kto wyda najsmaczniejsze dania, a kto trafi do dogrywki? TOP CHEF już w środę 25 marca, o godzinie 20.40 w POLSACIE!
