"Ugotowani". Przetakiewicz, Pasek, Piróg i Uniatowski w 1. odcinku nowego sezonu [WIDEO+ZDJĘCIA]

Redakcja Telemagazyn
W premierowym odcinku 13 sezonu "Ugotowanych" pojawili się wyjątkowi goście. Swoimi umiejętnościami kulinarnymi popisali się Joanna Przetakiewicz, Barbara Pasek, Michał Piróg i Sławek Uniatowski.

13 sezon programu kulinarnego „Ugotowani” rozpoczęty. W 1. odcinku drzwi do swoich kuchni otworzyły gwiazdy. Uczestnikami programu byli bowiem Joanna Przetakiewicz, Barbara Pasek, Michał Piróg i Sławek Uniatowski. Wygrana została przekazana na cel charytatywny. Zobaczcie zdjęcia z planu specjalnego odcinka "Ugotowanych" z gwiazdami!

Przypominamy, że "Ugotowani" to kulinarny program TVN, w każdym odcinku startuje czworo uczestników - każdy przygotowuje dla rywali wykwitną kolację złożoną z przystawki, dania głównego i deseru. Efekty kulinarnych poczynań zostaną poddane ocenie konkurentów. Gospodarz będzie oceniany przez rywali nie tylko za walory smakowe i estetyczne podanych potraw, ale również za to, jak sprawdza się w swojej roli i dba o pozytywną atmosferę. Suma przyznanych przez uczestników punktów zadecyduje o wygranej.

Sprawdź aktualny program telewizyjny

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kultura i rozrywka

Komentarze 3

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

a
ada
Nikt nie mówił, że kolacja ma być wykwintna. I szczerze mówiąc tylko po kolacji u p. Przetakiewicz czułabym się najedzona. Poprosiłabym tylko o dokładkę dania głównego i wrzuciła jeszcze parę racuchów na ruszt.)) Brawo Joanna !!!! Ma być po naszemu, po polsku, a nie czym bardziej z kosmosu tym lepiej.
K
Kucharka
Po prostu nie umie gotować
l
lukrecja
ha ha ha.., jeśli zupa pomidorowa, kotlet mielony z ziemniakami i buraczkami oraz racuszki w wydaniu Joanny Przetakiewicz to wykwitna kolacja złożona z przystawki, dania głównego i deseru to ja się pytam kto tę babę zaprosił do programu UGOTOWANI ????Taki zestaw OBIADOWY a nie kolacja jest dostępny w każdym barze mlecznym w cenie max 15-25 zł oraz obowiązkowo raz w tygodniu w przedszkolach i szkolnych syołówkach oraz kilka razy w tygodniu w gospodarstwach domowych gdzie żoną, matką lub kochanką jest kobieta albo leniwa albo nie potrafiąca gotować.Zatem moje pytanie brzmi : czy tego rodzaju zestaw obiadowy jaki zaserwowała Jaonna Przetakiewicz na kolację jest rzeczywiście wykwitną kolację złożoną z przystawki, dania głównego i deseru ????
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na telemagazyn.pl Telemagazyn