Dolce vita według Davida Rocco Odcinek 4 (Sezon 5) - Indie we Florencji

Kanada 2017

Streszczenie odcinka

Szef kuchni David Rocco wyrusza w kulinarną podróż po północnych Włoszech. Poznaje miejscowych rybaków, szefów kuchni, rolników, masarzy, serowarów i restauratorów, których łączy zamiłowanie do dobrego jedzenia i śródziemnomorskiego stylu życia. Kosztuje tradycyjnych toskańskich dań i produktów, nie cofa się jednak przed odważnymi eksperymentami. Wytrawne lody, owoce morza z serem czy amerykański Dzień Niepodległości po toskańsku to tylko niektóre wyzwania, z którymi zmierzy się w swoim programie. "David odkrywa egzotyczną stronę jednego z najbardziej emblematycznych toskańskich miast - Florencji. Spotyka się z mieszkającymi tu Hindusami oraz miłośnikami indyjskiej kuchni i kultury. W kreatywny sposób łączy indyjskie tradycje kulinarne z włoskimi składnikami, przyrządzając aromatyczne i bajecznie kolorowe dania. Ukoronowaniem programu będzie biesiada w gronie nowych znajomych, którzy przygotowali dla Davida pewną niespodziankę…"

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Dolce vita według Davida Rocco w telewizji

Galeria

Indie we Florencji
Indie we Florencji
Indie we Florencji
  • Indie we Florencji
  • Indie we Florencji
  • Indie we Florencji

Powiązane artykuły